POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

ACTUEEL : NIEUWS & BLOGS

POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Vanaf augustus 2023 zijn wij gestart met onze eigen blog op onze website. Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


Categorieën

28.09.2023

Gefeliciteerd: Ons nestje met de Letter “J” is 1 jaar geworden

DSC_7749nieuw.jpg

IMG-20230928-WA0006.jpg

Goedemorgen lieve Pom vrienden,

Afgelopen maandag 25 september 2023 is ons nestje met de letter “J” 1 jaar geworden. Alle baasjes bedankt voor het doorsturen van de leuke foto’s van Jynx, Jaxx, Josh & Jewel. Leuk om te zien hoe ze zijn opgegroeid, hoe gezond ze zijn en hoe mooi ze zijn geworden. Ik ben blij dat onze puppy’s bij jullie zijn opgegroeid tot volwassen hondjes. Ze zien er allemaal prachtig en goed verzorgd uit! Fantastisch om te zien.

Ik wens jullie nog veel geluk in de toekomst samen.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 11:37 @ algemeen

20.09.2023

Onderzoek Universiteit Utrecht Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel

UM Dierenkliniek Utrecht.png
Goedemiddag beste Pom vrienden,

Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup.

Alle puppy’s van Pomeranian Residence hebben meegedaan aan dit onderzoek vanaf de periode november 2021 tot en met mei 2023. We hopen dat wij hiermee een enorme bijdrage hebben geleverd om de import van te jonge puppy’s en illegale puppyhandel tegen te gaan.
Momenteel verwachten wij de onderzoeksresultaten. Zodra deze bekend zijn zullen we deze bekendmaken via deze blog!

Ik hou jullie op de hoogte……….

Groetjes
Noëlle

Noelle - 17:22 @ algemeen

19.09.2023

Nieuw Partnerschap met Huisdierverzekering PetSecur

pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page2.jpg
pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page1.jpgGoedemiddag Allemaal,

Wisten jullie dat wij vanaf 1 juli 2023 een nieuw partnerschap hebben afgesloten met PetSecur. Speciaal voor ons heeft PetSecur een mooie flyer laten afdrukken die is bijgesloten in ons puppypakket met een overzicht van de vergoedingen per zorgsoort. Ambassadeur van PetSecur is dierenarts Piet Hellemans o.a. bekend van diverse dierenprogramma’s van SBS6 en RTL4.

Wij zijn blij met dit nieuw Partnerschap en hopen dat wij nog jaren onze samenwerking kunnen voortzetten……..

Fijna dag gewenst en groetjes,

Noëlle

Noelle - 12:10 @ algemeen

18.09.2023

In Blije Verwachting: nieuw nestje Puppy’s

IMG-20230918-WA0034.jpgGoedemiddag Lieve Pomeranian Lovers,

Ik heb nieuws: in oktober verwachten wij weer een prachtig nestje puppy’s! Volspanning wachten wij af en hopen dat alles goed gaat bij de geboorte……

Natuurlijk zullen deze prachtige puppy’s weer in het bezit zijn van een Nederlandse stamboom van de Raad van Beheer, DNA-afstammingscontrole en krijgen ze van ons weer de hoogste huisdierverzekering voor 1 jaar zodat men in de eerste levensfase van de pup verzekerd is tegen eventuele ziektekosten (ook als een ongelukje in een klein hoekje zit en de bijvoorbeeld de pup van de bank springt en pootjes breekt is men verzekerd tegen de kosten).

Natuurlijk houd ik jullie verder op de hoogte via deze blog………

Groetjes

Noëlle

Noelle - 18:16 @ algemeen

26.08.2023

Start van onze Pomeranian Residence Blog

Logo Nieuw Groot.jpegGoedemiddag lieve Pomeranian Lovers,

Ik ben blij jullie te kunnen meedelen dat ik vandaag een nieuw onderdeel aan mijn website heb toegevoegd: een Blog met vele nieuwtjes en weetjes. Ik zal ook regelmatig een nieuwsbericht posten met leuke foto’s van onze Pomeranian Puppy’s!

Ik wens jullie alvast veel plezier op mijn nieuw Blog!

Met diervriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 13:16 @ algemeen 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram