POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........

NIEUW NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS "M"

Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder


Bij ons thuis in de woonkamer is op 23 December 2022 een prachtig nestje Pomeranians geboren: 2 Reutjes "Myka" & "Mylo".
Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd.

Moeder en pups maken het zeer goed. Ze groeien mooi gestaag. Het gewicht neemt iedere dag toe...........
Ze zijn momenteel 4 weken oud.   


Ons team

VADER: LEONARDO DI CAPRIO

VADER: LEONARDO DI CAPRIO

Kleur: Orange Sable

Over Leonardo is een echt mini Bearface reutje. Hij weegt momenteel 1750 gram. Hij is zeer klein en aanhankelijk. Hij is een echte Casanova. De teefjes voelen zich op zijn gemak bij hem......

MOEDER: GUCCI

MOEDER: GUCCI

Kleur Orange

Over Gucci is voor het eerst moeder geworden en is een echte mini Pomeranian.......

Pup: MYLO

Pup: MYLO

Kleur: Orange

Over Mylo is het kleinste reutje uit het nestje. Hij drink goed en komt iedere netjes in gewicht bij.....

Pup: MYKA

Pup: MYKA

Kleur: Orange

Over Myka is het grootste reutje uit het nestje. Ook hij drink goed en ligt mooi op schema......


Ze mogen vanaf 9 weken verhuizen naar haar nieuwe familie met een Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts en 1 jaar lang de huisdierverzekering van Petplan (12 maanden garantie).  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


Onze Pomeranian puppy's verlaten het nestje 1 Jaar lang Verzekerd via Petplan

Wij geven onze pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van Petplan. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel en zekerheid !


Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baas en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Daarom brengt Pomeranian Residence het belang van het afsluiten van een Petplan zorgverzekering voor de hond ook onder de aandacht. Wij hebben gekozen voor Petplan, omdat deze verzekering al 45 jaar de nr. 1 huisdierverzekering wereldwijd is en Petplan de enige specialist is op het gebied van het verzekeren van huisdieren.

Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas hebben wij hier niet altijd invloed op, want pups zijn in hun eerste levensjaar soms kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.  Hierdoor zijn onze puppy's verzekerd voor:

  • Consult en onderzoek bij een dierenarts of specialist: o.a. röntgenfoto, echo, bloedonderzoek en bloeddrukmeting
  • Standaardbehandelingen o.a. Operaties incl. narcose, Medicijnen op recept van de dierenarts, Euthanasie
  • Bijzondere behandelingen o.a. (Chirurgische) behandeling heup- en elleboogaandoeningen hond, Knie-aandoeningen hond, (Huid)allergie (incl. medicatie), Behandeling bij de faculteit Diergeneeskunde Utrecht
  • Specialistische zorg o.a. Gebitsbehandeling, MRI of CT-scan
  • Aanvullende zorg, o.a. Gedragstherapie, Fysiotherapie, Acupunctuur, Homeopathie
  • Extra zorg: Opvang van Pomeranian als baasje in ziekenhuis verblijft, Medische kosten


 MYKA & MYLO


LEEFTIJD 2 WEKEN


MYLO


MYKA
KAYA doet mee aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht:  Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Onze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!
 
Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe aanbod aan puppies? 
Abonneer u op ons YouTube kanaal en u krijgt een melding wanneer er een nieuwe pup is geplaatst!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram