POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS NESTJE "N"


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder

Recentelijk bij ons in de woonkamer geboren een prachtig Nestje Pomeranian Puppy's (2 Teefjes). De pups hebben een Nederlandse stamboom van de Raad van Beheer.  Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd. Ze zijn momenteel 2 weken oud.


Ons team

VADER: YATT

VADER: YATT

Kleur: Orange Sable

Over

MOEDER: NALA

MOEDER: NALA

Kleur: Particolour Orange & White

Over

PUP: NOA

PUP: NOA

Kleur: Orange Sable (with white marks)

Over Noa is grootste van de 2 teefjes.

PUP: NOLA

PUP: NOLA

Kleur: Orange Sable (with White marks)

Over Nola is de kleinste van de 2 teefjes


Ze mogen verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 8 á 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Nederlandse Stamboom van de raad van Beheer, Nederlands-Europees dierenpaspoort, gechipt, DNA afstammingscontrole van de Raad van Beheer, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), Nederlandse huisdierregistratie in een door de overheid erkende database en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


Onze Pomeranian puppy's verlaten het nestje 1 Jaar lang Verzekerd via Petplan (12 maanden garantie)

Wij geven onze pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van Petplan. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel en zekerheid !Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baasje en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Wij hebben gekozen voor Petplan, omdat deze verzekering al 45 jaar de nr. 1 huisdierverzekering wereldwijd is en Petplan de enige specialist is op het gebied van het verzekeren van huisdieren. Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas zijn puppy's in hun eerste levensjaar soms kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.  Hierdoor zijn onze puppy's verzekerd voor:

  • Consult en onderzoek bij een dierenarts of specialist: o.a. röntgenfoto, echo, bloedonderzoek en bloeddrukmeting
  • Standaardbehandelingen o.a. Operaties incl. narcose, Medicijnen op recept van de dierenarts
  • Bijzondere behandelingen o.a. (Chirurgische) behandeling heup- en elleboogaandoeningen hond, Knie-aandoeningen hond, (Huid)allergie (incl. medicatie), Behandeling bij de faculteit Diergeneeskunde Utrecht
  • Specialistische zorg o.a. Gebitsbehandeling, MRI of CT-scan
  • Aanvullende zorg, o.a. Gedragstherapie, Fysiotherapie, Acupunctuur, Homeopathie
  • Extra zorg: Opvang van uw Pomeranian als baasje in ziekenhuis verblijft, Medische kosten in Europa


Ook deze Pomeranian puppy's gaan meedoen aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Deze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

NESTJE "N" : NOA & NOLA


LEEFTIJD 2 WEKEN
LEEFTIJD 1 WEEK 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram