POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Inclusief garantie op de gezondheid van uw pomeriaan pup!


NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS LITTER "Q"


Pomeranian Residence Erkende Pomeriaan Fokker / Pomeranian Breeder


Inhoudsopgave : Snel naar onze andere pagina's Klik Hieronder


Bij ons thuis in de woonkamer is op 24 Maart 2023 geboren een prachtig Nestje Pomeranians ( 3 Teefjes & 1 Reutje). Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd.  

Moeder en pups maken het zeer goed. Ze groeien mooi gestaag. Het gewicht neemt iedere dag toe...........


VADER en MOEDER en hun nestje met de letter Q

Vader: "Generaal" YAMAMOTO

Vader: "Generaal" YAMAMOTO

Kleur: Cream Sable

Over Yamamoto is een prachtig Cream Sable Bearface reutje met donkere tinten. Hij is zeer speels en houd van wandelen. Hij is zeer actief. Hij heeft een prachtige bearface, staat kort op de pootjes en heeft volop beharing aan de pootjes. Hij heeft een prachtige anatomie en is reeds Junior Champion of Russia

Moeder: "Queen" YACHMA

Moeder: "Queen" YACHMA

Kleur: Orange Sable with marble spots

Over Yachma is voor het eerst moeder geworden. Ze is een zeer lieve en zorgzame moeder. Ze is heel erg lief. Een mooi rustig karakter.

Reutje QUANDO (beschikbaar)

Reutje QUANDO (beschikbaar)

Kleur: Orange Sable

Over Quando is het enigste reutje in het nestje tussen de 3 dames. Hij is een echt bearface reutje en gaat op zijn vader lijken. Mooie dikke behaarde pootje en een brede snuit. Kort op de pootjes een dikke wollige vacht.

Teefje QUAYLA (gereserveerd)

Teefje QUAYLA (gereserveerd)

Kleur: Orange Sable

Over Qaylah is het grootste teefje uit het nestje. Al scheelt het qua gewicht niet zoveel met de andere zusjes......Quayla gaat net als Quando op vader lijken. Dikke pootjes en hoge kwaliteit vacht en dikke pootjes....

Mini Teefje QUILA (beschikbaar)

Mini Teefje QUILA (beschikbaar)

Kleur: Orange Sable

Over Quila is het op een na kleinste teefje van het nestje. Het is een mini teefje ze zal heel erg klein blijven. Ze is heel erg speels en aanhankelijk.

Teacup Teefje QUIRA (beschikbaar)

Teacup Teefje QUIRA (beschikbaar)

Kleur: Orange Sable

Over Quira is het kleinste teefje uit het nestje. Het is een echt teacup teefje. Ze weegt nu met 9 weken slechts 600 gram....Ze zal zeer zeer klein blijven

Ze zijn momenteel bijna 9 weken oud. Ze hebben hun eerste ontworming gehad.     

Ze mogen vanaf 8 weken verhuizen naar hun nieuwe familie met een Nederlands Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts en 1 jaar lang de huisdierverzekering van Petplan.  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.

 

12 MAANDEN GARANTIE
Wij geven onze eigen pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van Petplan. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nestje gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel van zekerheid en meer dan alleen garantie! Want ook als u naar de dierenarts moet gaan (vanwege een ongelukje door uw eigen schuld bijvoorbeeld: uw pomeranian springt van de bank en breekt een pootje) worden de kosten van de dierenarts vergoed. Let goed op bij een particulier krijgt u totaal GEEN GARANTIE. Meestal biedt een particulier via Marktplaats eens een eigen nestje pomeranians aan en u moet dan ook niet verwachten dat op alle aspecten van de Kynologie gevorderde testen en beleid zijn uitgevoerd om gezonde lijnen te fokken. We willen ons duidelijk hiervan onderscheiden, want we zijn een professionele pomeranian fokker en bieden meer dan de wettelijke garantie. Ook nadat u bij ons een pup heeft aangeschaft geven wij u professionele begeleiding en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies.Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baas en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. 

Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas hebben wij hier niet altijd invloed op, want pups zijn in hun eerste levensjaar soms kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.  Hierdoor zijn onze puppy's verzekerd voor:

  • Consult en onderzoek bij een dierenarts of specialist: o.a. röntgenfoto, echo, bloedonderzoek en bloeddrukmeting
  • Standaardbehandelingen o.a. Operaties incl. narcose, Medicijnen op recept van dierenarts, Euthanasie
  • Bijzondere behandelingen o.a. (Chirurgische) behandeling heup- en elleboogaandoeningen hond, Knie-aandoeningen hond, (Huid)allergie (incl. medicatie), Behandeling bij de faculteit Diergeneeskunde Utrecht
  • Specialistische zorg o.a. Gebitsbehandeling, MRI of CT-scan
  • Aanvullende zorg, o.a. Gedragstherapie, Fysiotherapie, Acupunctuur, Homeopathie
  • Extra zorg: Opvang van huisdier als baasje in ziekenhuis verblijft, Medische kosten in Europa


QUANDO, QUAYLA, QUILA & QUIRA


LEEFTIJD 7 WEKENLEEFTIJD 6 WEKEN


LEEFTIJD 4 WEKENLEEFTIJD 1 WEEK
Lilo doet mee aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht:  Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.

 


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Onze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier! 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram