POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

POMERANIAN RESIDENCE : EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER


NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS NESTJE "U"Recentelijk bij ons in de woonkamer geboren een prachtig Nestje Pomeranian Puppy's (1 Teefje : Uma). Ze groeit op binnen ons gezin en wordt goed gesocialiseerd. Ze is momenteel 12 weken oud.

Ze mag per direct verhuizen naar hun nieuwe familie met een Nederlands-Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), Nederlandse huisdierregistratie in een door de overheid erkende database en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.

12 MAANDEN GARANTIE
Wij geven onze eigen pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van PetSecur. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nestje gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel van zekerheid en meer dan alleen garantie! Want ook als u naar de dierenarts moet gaan (vanwege een ongelukje door uw eigen schuld bijvoorbeeld: uw pomeranian springt van de bank en breekt een pootje) worden de kosten van de dierenarts vergoed. Ook nadat u bij ons een pup heeft aangeschaft geven wij u professionele begeleiding en u kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

  • pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page2
  • pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page1

 

16 WEKEN


12 WEKEN


8 WEKEN


6 WEKEN


3 WEKEN


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram