POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Delivery abroad (Europe & UK) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote. We are happy to serve you.....

Welkom op ons gastenboek............Pomeranian Residence


Heeft u een opmerking, een leuke suggestie of een compliment?

Wij horen graag van u !
Kijk ook eens op ons YouTube kanaal: Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe aanbod aan puppies? 
Abonneer u gratis op ons YouTube kanaal en u krijgt een melding wanneer er een nieuwe pup is geplaatst!
Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Roy en nikita Mooser
08-04-22 21:03:32
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
03-10-21 13:10:36
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Jill Hendriks
09-09-21 21:37:16
Ik ben dolgelukkig met mijn pomeranian puppy! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om via u een pup aan te schaffen. Vanaf het begin na het eerste telefoongesprek had ik al een goed gevoel en dat is niet meer weggegaan. Toen ik mijn hondje bij u kwam ophalen bonsde mijn hart in mijn keel. Maar toen ik haar zag was ik vol van vreugde. Het gaat heel goed! Ze was heel snel zindelijk en ze speelt graag met de kids. Een echte aanvullening voor ons gezin.....Ik geef jullie 5 sterren met heel mijn hart en het is verdiend !!!
Nicole Hollestelle-Copal
06-08-21 18:39:44
Wij hebben een aantal weken geleden een herplaatser via Pomeranian Residence opgehaald. Ontzettend fijn contact en ook na het ophalen van onze kleine schat kan ik altijd vragen stellen. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met Luna !! Een dikke 10 voor deze fokker!!
Mark Van der Steen
18-07-21 15:05:57
We zijn heel erg tevreden over Pomeranian Residence. Goed contact via Whatsapp en duidelijk antwoord gekregen op onze vragen. Ook hebben we (omdat we bijna 4 weken moesten wachten op ons meisje) leuke foto's en video's ontvangen.­..­..­..­..­..­Alles is gelopen zoals afgesproken en ons meisje voelt zich al helemaal thuis bij ons. Dikke 5 sterren zijn verdiend en een pootje van Roos !
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram