Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Ann & Tiele De Jaegere - Martens
04-09-20 15:47:30
Hallo

Sinds een 6 tal weken hebben we Mylo nu bij ons, wat is dat een karaktervolle lieverd. We zijn heel blij met onze schattebol.
Hartelijk dank
Marijke Jacobs
24-06-20 12:43:55
Wij zijn super gelukkig met ons kleine meisje Oona, een Black en Tan Pommeriaantje van ondertussen 1 jaar. Wij zijn destijds heel toevallig op jullie site terecht gekomen. En gelukkig.­..­supervriendelijke mensen, altijd heel goed te woord gestaan, zelfs 2 weken gepuppysit omdat we nog op vakantie waren☺️ Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een rasecht pommeriaantje, deze mensen een bezoekje te brengen. Zelfs maanden later sturen we nog (niet elke week natuurlijk) eens een app’je of een fotootje om te laten weten hoe het met ons meisje gaat. Ik ben deze mensen super dankbaar want wij en grote broer zijn supergelukkig❤️❤️ Marijke,Geert, Obi & Oona
Kelly Mentzij
17-05-20 19:18:31
Vandaag mochten wij onze mooie Black and Tan reutje Pablo ophalen. Super blij mee met de goede service . Ondanks de Corona tijd hebben wij hem gekregen, ze hebben alles op alles gezet om mijn hondje hierheen te krijgen! Zeer vriendelijke mensen en zeker betrouwbaar, ik zal iedereen hier naar toe verwijzen om een mooie pup te halen! Heel erg bedankt ik ben happy met mijn knappe Pablo.
Tiffany Van Winghem
31-12-19 17:26:35
Hallo,

Wij zijn super tevreden van pomerian residence. Je krijgt heel veel informatie en je weet dat je een goede pup krijgt. We zijn echt verliefd op ons Ona ?
Als we in de toekomst nog een pup kopen zal dit zeker bij jullie zijn!

Tiffany & David
Rico & ilona Mesch
16-09-19 16:26:11
Beste Pomeranian Residence

Jullie hebben de beste en de mooiste pups die er bestaan
Wij kwamen bij jullie binnen en we waren gelijk verkocht
Bedankt voor onze mooiste pup Nala en voor alle goede zorgen!!
Ik hoop binnekort dat er ook meer bij zulle komen ??
Wij zijn helemaal verliefd op deze ras

Veek Liefs Rico &Ilona
Volgende
Tonen: 5  10   20