POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

Welkom op de website van Pomeranian Residence !

Pomeranian Residence Erkende Pomeriaan Fokker / Exclusive Pomeranian BreederPomeranian, Pomerianen, Pomeranians, Pom, Dwergkeesje, Pomeriaan, teacup, puppy's, Dwergkees, Micro Pomeriaan, Pomeriaan wit, Pomeriaan Pup Kopen...........

World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland, Dubai etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........


Inhoudsopgave : Snel naar onze andere pagina's Klik Hieronder

Indien u opzoek bent naar een mooie rasechte kleine wollige pomeranian met stamboom bent u bij ons aan het juiste adres.

OVER ONS:

We zijn jaren geleden begonnen met één pomeranian als huisdier binnen ons gezin. Al snel bleek dat dit ras qua karakter, houding en amusement uitstekend bij ons gezin past. Enige tijd later kwam er een puppy bij om een roedel te vormen. Deze beslissing vormt de basis van het huidige Pomeranian Residence …………

Wij zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland als fokker. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring met dit geweldige ras. De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, vaak kortweg Raad van Beheer genoemd, is de overkoepelende organisatie op het gebied van (ras)honden in Nederland. Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met relaties tussen mensen en (ras)honden. In de eerste plaats is dat kennis van het fokken van raszuivere honden. Maar ook gezondheid, welzijn en alle vormen van hondensport worden gerekend tot de kynologie.

Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan en hebben wij ons gespecialiseerd in één ras de Pomeranian. We voeren de door de Raad van Beheer gevorderde testen en beleid uit. Tevens worden onze Pomeranians door de dierenarts uitgebreid onderzocht op : voedingstoestand, vacht en huid, oren, ogen, gebit, hart- en vaatstelsel, het bewegingsapparaat (Patella Luxatie), geslachtsapparaat bij reutjes (ingedaalde testikels). We streven ernaar om mooie en gezonde pups te fokken. Wij hebben onze meest gezonde lijnen geselecteerd om een zo gezond mogelijke pomeranian te kunnen fokken. Zo weten wij precies welke ouderdieren er in de lijnen zitten en zijn al onze eigen pomerianen (ouders) uiteraard aanwezig.

Meerdere keren per jaar hebben wij Pomeranian puppy’s van onze eigen fok geboren bij ons in de woonkamer in Nederland. Vader en moeder zijn aanwezig bij de pups. U kunt dus niet alleen kennismaken met de pup, maar ook met beide ouders. Zo kunt u ook zien of de pup op de vader of de moeder gaat lijken en dat de ouders gezond zijn. We houden alle Pomeranians in eigen beheer. We maken geen gebruik van een externe dekreu en ook laten we onze eigen dekreutjes geen andere teefjes dekken. Wij fokken onze eigen bloedlijnen van hoge kwaliteit dat wil zeggen: onze pomeranians staan kort op de pootjes, kort neusje (bearface), goede kwaliteit vacht, goede anatomie en compacte bouw van het lichaam kortom de hoogste kwaliteitseisen voor een Pomeranian.

Onze eigen reutjes en teefjes zijn zorgvuldig en streng geselecteerd op deze kwaliteitsaspecten en hun gezondheidstoestand. Alle ouderdieren zijn getest op de wettelijk vastgestelde gezondheidsaspecten.

Klik hier voor onze Eigen Nestjes Pomeranians geboren in Nederland (beide ouders zijn aanwezig)


We hebben alle benodigde diploma’s van vakbekwaamheid en zijn aangesloten bij de juiste verplichte organisaties zoals de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. We zijn in het bezit van een Uniek Bedrijfsnummer (UBN-Nummer). Een Uniek Bedrijfsnummer is een in Nederland uniek nummer dat door de minister van Economische Zaken wordt toegekend aan houders van huisdieren. Veel particulieren zijn niet in het bezit van de juiste diploma’s van vakbekwaamheid en hebben ook geen UBN nummer. Kijk hiermee uit! Wij volgen de wettelijke verplichte richtlijnen die van toepassing zijn om gezonde hondjes te fokken. Onze hondjes lopen lekker vrij rond in huis. Al onze puppy's worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups bij ons in de woonkamer geboren.

In Nederland dienen Puppy's tot ongeveer 8 á 9 weken bij de moeder te blijven. Maar de pomeranian is een klein ras. Soms moeten ze van ons verplicht langer bij de moeder blijven tot ze een goed gewicht hebben. Als ze sterk genoeg zijn en goed zelfstandig kunnen eten mogen ze met deze leeftijd binnen Nederland het nest verlaten. Natuurlijk dienen er dan wel al de nodige vaccinaties te hebben plaatsgevonden. Ook zijn de pups meermaals ontwormd, gechipt, preventief behandeld tegen vlooien en teken en zijn ze geregistreerd in een door de overheid erkende database voor gezelschapsdieren (verplicht). 12 MAANDEN GARANTIE OP ONZE PUPPY'S

Wij geven onze pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nestje gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel van zekerheid en meer dan alleen garantie! Want ook als u naar de dierenarts moet gaan (vanwege een ongelukje door uw eigen schuld bijvoorbeeld: uw pomeranian springt van de bank en breekt een pootje) worden de kosten van de dierenarts vergoed. Let goed op bij een particulier krijgt u helemaal GEEN GARANTIE. Meestal biedt een particulier via Marktplaats eens een eigen nestje pomeranians aan. Hiervan kunt u dan ook niet verwachten dat op alle aspecten van de Kynologie gevorderde testen en beleid zijn uitgevoerd om een gezonde lijn te fokken. We willen ons duidelijk hiervan onderscheiden, want we zijn een professionele pomeranian fokker en bieden meer dan de wettelijke garantie. Ook nadat u bij ons een pup heeft aangeschaft geven wij u professionele begeleiding en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baasje en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas hebben wij hier niet altijd invloed op, want pups zijn in hun eerste levensjaar erg kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.

 • pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page2
 • pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page1


PUPPY'S IN NEDERLAND

Speciaal voor de families die niet via foto's of filmpjes een pup willen reserveren, het karakter van de pup willen zien, de pup in de handen willen houden, de ouders van pups willen zien en de leefomgeving zien bieden wij de unieke mogelijkheid om geheel vrijblijvend met onze mooie pomeriaan puppy's kennis te maken...........U kunt de pomeranian pup zien, voelen en waarnemen hoe de puppy op u reageert. U kunt zien hoe sociaal en lief ze al zijn op deze jonge leeftijd, hoe klein of hoe groot ze zijn, hoe wollig hun vacht is, hoe speels ze zijn........Kortom een unieke kans om de toekomstige pup te zien en te verwelkomen in uw gezin.................

Kijk hiervoor op ons tabblad:  Puppy's geboren in Nederland. Ze zijn bij ons in de woonkamer geboren. Deze pomeriaan puppy's kunnen gereserveerd kunnen worden door een familie. Ze mogen vanaf de leeftijd van minimaal 8 weken binnen Nederland verhuizen naar hun nieuwe familie. Wellicht behoort deze puppy dan ook tot uw familie als nieuw gezinslid!

Niet kopen van een foto? Maar echt kennismaken met uw toekomstige pup? Klik hier voor onze pomeranians geboren in NL


BESCHIKBAAR: MINI BEARFACE TEEFJE "UMA"


POMERIAAN PUPPY'S UIT RUSLAND
beschikbaar na reservering

Onze focus ligt primair op de eigen fok van Pomeriaan puppy's geboren in Nederland. Als wij zelf geen nestje hebben zijn we erkend bemiddelaar voor geselecteerde familiaire fokkers uit Rusland. We bemiddelen als tussenpersoon voor diverse gerenommeerde fokkers uit Rusland en Wit-Rusland. Uitsluitend rasechte Pomerianen met FCI stamboom van gerenommeerde familiaire fokkers uit goede bloedlijnen. We hebben in de loop der jaren uitstekende relaties opgebouwd met diverse professionele kleinschalige familiaire fokkers. Zeer ervaren en betrouwbare fokkers die uitsluitend fokken met een FCI-stamboom. Deze fokkers hebben prachtige pomeriaan uit gezonde bloedlijnen, omdat de gezondheid en welzijn van de pomeriaan voorop staat. Ze worden in huiselijke kring opgevoed en goed gesocialiseerd.  Het zijn echte dierenliefhebbers. De baasjes van deze prachtige pomerianen hebben af en toe een nestje. De pups groeien op in huiselijke sfeer. Ook krijgen ze veel aandacht van de fokkers en uiteraard ook veel liefde. Verantwoord fokken met een stamboom dat staat hoog in het vaandel. Omdat de pups een stamboom hebben wordt aan alle regels voldaan in verband met de specifieke wet- en regelgeving voor rashonden.

12 MAANDEN GARANTIE

Wij geven de puppy's uit Rusland als garantie een jaar lang een huisdierverzekering. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nestje gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel van zekerheid en meer dan alleen garantie! Want ook als u naar de dierenarts moet gaan (vanwege een ongelukje door uw eigen schuld bijvoorbeeld: uw pomeranian springt van de bank en breekt een pootje) worden de kosten van de dierenarts vergoed. Let goed op bij een particulier krijgt u helemaal GEEN GARANTIE. Meestal biedt een particulier via Marktplaats eens een eigen nestje pomeranians aan. Hiervan kunt u dan ook niet verwachten dat op alle aspecten van de Kynologie gevorderde testen en beleid zijn uitgevoerd om een gezonde lijn te fokken. We willen ons duidelijk hiervan onderscheiden, want we zijn een professionele pomeranian fokker en bieden meer dan de wettelijke garantie. Ook nadat u bij ons een pup heeft aangeschaft geven wij u professionele begeleiding en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies. 


Klik hier voor onze REUTJES / BOYS
Klik hier voor onze TEEFJES / GIRLS


De pomeranian puppy's uit Rusland moeten verplicht tegen Rabiës (hondsdolheid) gevaccineerd zijn anders mogen ze niet reizen en de douane passeren. Deze puppy’s dienen derhalve tot minimaal 15 weken bij de fokker te blijven. Tevens zijn zij gevaccineerd volgens het puppy inentingsschema. Zij worden ingeënt tegen Rabiës (hondsdolheid), Parvo, HCC (leverziekte) & CDV (hondenziekte). Ook zijn al onze hondjes uit Rusland Gechipt, meermaals ontwormd & preventief behandeld tegen vlooien en teken.

Bij aankomst in Nederland laten we de pomeranian grondig medisch checken door een Nederlandse dierenarts en worden ze geregistreerd in een door de overheid erkende database. Onze puppy's worden volledig gezond aan u geleverd met een Nederlands Europees dierenpaspoort en na een medische check inclusief een schriftelijke gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. U krijgt tevens 6 maanden garantie op de gezondheid van de pup. De registratie van de pup ontvangt u van ons per email. Een Europees dierenpaspoort en de registratie is volgens de wet verplicht. Het is tevens verplicht volgens de wet dat de pup na aankomst in Nederland minimaal 48 uur rust krijgt. Helaas mag de pup dus niet gelijk door naar de nieuwe familie. Op de plaats van bestemming dient de pup minimaal 48 uur te verblijven voor een eventueel volgend vertrek naar de nieuwe familie.

 


Op onze website vindt u pomeriaantjes in alle prijsklassen: zeer mooie en exclusieve MINI ELITE pomerianen, maar ook indien u opzoek bent naar een rasechte pomeriaan met stamboom en na een medische check gezond verklaard door de dierenarts als huishondje bent u bij ons aan het juiste adres! 

Puppy's vanaf 15 weken en ook de iets oudere pomerianen puppy's van 8 maanden of bijna 1 jaar. We hebben verschillende prachtige rasechte kleine, mini en teacup pomeriaantjes beschikbaar zowel reutjes als teefjes. Diverse pomeriaantjes zijn geschikt voor shows en tentoonstellingen of om te fokken. De aanduiding teacup, mini en micro wordt uitsluitend gebruikt om de (schoft)hoogte van een pomeranian aan te geven.

Onze eigen pups geboren in Nederland hebben allemaal meegedaan aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Pomeranian Residence wil op deze manier een bijdrage leveren om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

Kortom: wilt u een rasechte gezonde kleine pomeranian met stamboom kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres..............
Het zijn de leukste hondjes die je heel veel plezier brengen. Ze zijn altijd vrolijk en dat brengt levensvreugde.

Veel plezier op onze website!


 • DSC_4433
 • DSC_4445
 • DSC_4452
 • DSC_4414
 • DSC_4415
 • DSC_4416
 • DSC_4418
 • DSC_4419_1
 • DSC_4420
 • DSC_4421_1
 • DSC_4423
 • DSC_4409
 • DSC_4403
 • DSC_4390
 • DSC_4354

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram