POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Delivery abroad (Europe & UK) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote. We are happy to serve you.....

Welkom op onze website !


U vindt bij ons een prachtige Pomeranian pup met stamboom!

Pomeranian, Pomerianen, Pomeranians, Pom, Dwergkeesje, Pomeriaan, teacup, puppy's, Dwergkees, Micro Pomeriaan, Pomeriaan Pup Kopen...........

Delivery abroad also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........

Indien u opzoek bent naar een mooie rasechte kleine wollige pomeranian bent u bij ons aan het juiste adres.

Inhoudsopgave :


LET OP VANAF 1 NOVEMBER 2021 NIEUWE AANGESCHERPTE REGELS

Per 1 november 2021 veranderen de regels voor het kopen en verkopen van honden. Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de regelgeving rondom het kopen, verkopen en registeren van honden gewijzigd. We zetten de belangrijkste veranderingen op een rijtje.

Waar moet u aan voldoen als koper van een hond? Hier moet u aan voldoen:

  • Koop alleen een hond met een chip, registratie in een officiële Nederlandse databank én een officieel EU-dierenpaspoort. De toevoeging van het paspoort is nieuw vanaf 1 november 2021.
  • U registreert de hond op uw naam bij een erkend portaal.
  • Ook nieuw met ingang van 1 november 2021 is dat u verplicht bent om wijzigingen door te geven. Het gaat dan om adreswijzigingen, vermissing, verkoop, export of het overlijden van uw hondHeeft u vragen omtrent deze nieuwe regels ? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij voldoen al jaren aan de vigerende wet- en regelgeving............

Over ons:

We zijn een paar jaar geleden begonnen met één pomeranian als huisdier binnen ons gezin. Al snel bleek dat dit ras qua karakter, houding en amusement uitstekend bij ons gezin past. Enige tijd later kwam er een puppy bij om een roedel te vormen. Deze beslissing vormt de basis van het huidige Pomeranian Residence Team…………

Wij zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland als fokker. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring met dit geweldige ras. De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, vaak kortweg Raad van Beheer genoemd, is de overkoepelende organisatie op het gebied van (ras)honden in Nederland. Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met relaties tussen mensen en (ras)honden. In de eerste plaats is dat kennis van het fokken van raszuivere honden. Maar ook gezondheid, welzijn en alle vormen van hondensport worden gerekend tot de kynologie. 

Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan en hebben wij ons gespecialiseerd in het ras de Pomeranian. We voeren de door de Raad van Beheer gevorderde testen en beleid uit. Tevens worden onze pomeriaantjes door de dierenarts uitgebreid onderzocht op : voedingstoestand, vacht en huid, oren, ogen, gebit, hart- en vaatstelsel, het bewegingsapparaat (Patella Luxatie), geslachtsapparaat bij reutjes (Ingedaalde Testikels). We streven ernaar om mooie en gezonde pups te fokken. Wij hebben onze meest gezonde lijnen geselecteerd om een zo gezond mogelijke pomeranian te kunnen fokken. Zo weten wij precies welke ouderdieren er in de lijnen zitten en zijn al onze eigen pomerianen uiteraard aanwezig.


Onze eigen pups geboren in Nederland gaan meedoen aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.

 


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Deze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

 

 


We hebben alle benodigde diploma’s van vakbekwaamheid en zijn aangesloten bij de juiste verplichte organisaties zoals de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. We zijn in het bezit van een Uniek Bedrijfsnummer (UBN-Nummer). Een Uniek Bedrijfsnummer is een in Nederland uniek nummer dat door de minister van Economische Zaken wordt toegekend aan houders van huisdieren, ter identificatie van hun bedrijf. Veel handelaren zijn niet in het bezit van de juiste diploma’s van vakbekwaamheid en hebben ook geen UBN nummer. In feite koopt u dan een pup bij een illegale handelaar. Kijk hiermee uit! Wij volgen de wettelijke verplichte richtlijnen die van toepassing zijn om gezonde hondjes te fokken. Onze hondjes lopen lekker vrij rond in huis. Al onze puppy's worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups bij ons in de woonkamer geboren.

Als wij zelf geen nestje hebben zijn we erkend bemiddelaar voor diverse familiaire fokkers uit Rusland. We bieden voor deze fokkers de pups aan in o.a. Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. We bemiddelen als tussenpersoon voor diverse gerenommeerde fokkers uit Rusland. Uitsluitend rasechte Pomeranians met een FCI stamboom uit Rusland van gerenommeerde familiaire fokkers uit goede bloedlijnen. We hebben in de loop der jaren uitstekende relaties opgebouwd met diverse professionele kleinschalige familiaire fokkers. Zeer ervaren en betrouwbare fokkers die uitsluitend fokken met een FCI-stamboom. Deze fokkers hebben prachtige pomeranians uit gezonde bloedlijnen, omdat de gezondheid en welzijn van de pomeranian voorop staat. Ze worden in huiselijke kring opgevoed en gesocialiseerd.  Het zijn echte dierenliefhebbers. In het buitenland zoals Rusland geeft het winnen van een show status en aanzien. Het is daar enorm belangrijk voor hun. Deze wereld is veel groter dan bij ons in Nederland of België. Dit heeft het logische gevolg dat er veel mooie honden gefokt worden. In Nederland en België staat dit nog in de kinderschoenen. De baasjes van deze prachtige pomeranians hebben af en toe een nestje. De pups groeien op in huiselijke sfeer. Ook krijgen ze veel aandacht van de fokkers en uiteraard ook veel liefde. Verantwoord fokken met een stamboom dat staat hoog in het vaandel. Omdat de pups een stamboom hebben wordt aan alle regels voldaan in verband met de specifieke wet- en regelgeving.


Nieuw nestje Pomeranians geboren op 9 mei 2022 : bekijk meer nieuws over onze pups!


In Nederland dienen Puppy's tot ongeveer 9 a 10 weken bij de moeder te blijven. Als ze sterk genoeg zijn en zelfstandig kunnen eten mogen ze met deze leeftijd binnen Nederland het nest verlaten. Natuurlijk dienen er dan wel al de nodige vaccinaties te hebben plaatsgevonden. Ook zijn de pups meermaals ontwormd, gechipt, anti vlooien en teken behandeling en zijn ze geregistreerd in een door de overheid erkende database voor gezelschapsdieren (verplicht).   

De pomeranian puppy's uit Rusland moeten verplicht tegen Rabiës (hondsdolheid) gevaccineerd zijn. Deze inenting kan vanaf week 12 en heeft een inwerktijd van 3 weken. De puppy’s die wij verkopen dienen derhalve tot minimaal 15 weken bij de fokker te blijven. Onze pomeranian puppy's beschikken allemaal over een FCI stamboom van de RKF. Tevens zijn zij gevaccineerd volgens het puppy inentingsschema (dat wil zeggen 6 weken enting, 8-9 weken enting en 12-13 weken enting). Zij worden ingeënt tegen Rabiës (hondsdolheid), Parvo, HCC (leverziekte) & CDV (hondenziekte). Ook zijn al onze hondjes Gechipt, meermaals ontwormd,  behandeld tegen vlooien en teken en geregistreerd in de database! Bij aankomst in Nederland laten we de pomeranian grondig medisch checken door een Nederlandse dierenarts en worden ze geregistreerd in een door de overheid erkende database. Onze puppy's worden volledig gezond aan u geleverd met een Nederlands Europees dierenpaspoort en na een medische check inclusief een schriftelijke gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. De registratie ontvangt u van ons per email. Uitsluitend een Nederlandse dierenarts mag een Europees dierenpaspoort uitschrijven bij een puppy. Een Europees dierenpaspoort en de registratie is volgens de wet verplicht. Het is tevens verplicht volgens de wet dat de pup na aankomst in Nederland minimaal 48 uur rust krijgt. Helaas mag de pup dus niet gelijk door naar de nieuwe familie. Op de plaats van bestemming dient de pup minimaal 48 uur te verblijven voor een eventueel volgend vertrek naar de nieuwe familie.


Klik hier voor onze REUTJES / BOYS


Klik hier voor onze TEEFJES / GIRLS


Wilt u niet reserveren van een foto? Klik hier voor onze pomeranians in Nederland


Klik hier voor ons Eigen Nestje Pomeranians met Nederlandse stamboom


Al onze pomerianen zijn afkomstig uit goede bloedlijnen en hebben een FCI stamboom.

Op deze website vindt u pomeriaantjes in alle prijsklassen: zeer mooie en exclusieve ELITE pomerianen, maar ook indien u opzoek bent naar een rasechte pomeriaan met stamboom en na een medische check gezond verklaard door de dierenarts als huishondje bent u bij ons aan het juiste adres! 

Puppy's vanaf 15 weken en ook de iets oudere pomerianen puppy's van 8 maanden of bijna 1 jaar. We hebben verschillende prachtige rasechte kleine, mini en teacup pomeriaantjes beschikbaar zowel reutjes als teefjes. Diverse pomeriaantjes zijn geschikt voor shows en tentoonstellingen of om te fokken. De aanduiding teacup, mini en micro wordt uitsluitend gebruikt om de (schoft)hoogte van een pomeranian aan te geven.

Speciaal voor de families die niet uitsluitend van foto's of filmpjes wensen te reserveren bieden wij de unieke mogelijkheid om geheel vrijblijvend met een mooie pomerianen puppy kennis te maken...........

Kijk hiervoor op ons tabblad:  Coming Soon ..........Puppy's in Nederland. Deze pomeranian puppy's hoeven niet speciaal gereserveerd te worden. Ze komen naar ons in Nederland, omdat wij ze hebben gereserveerd bij de fokker. Het betreffen geselecteerde pomeriaantjes van uitsluitend gerenommeerde familiaire fokkers.  Deze dwergkeesjes zouden vooraf gereserveerd kunnen worden door een familie, maar dat is niet noodzakelijk. Ze komen binnenkort naar ons in Nederland. Ook hebben wij incidenteel een ELITE Pomeriaan bij ons thuis waar u kennis mee kunt maken. We gaan een baasje zoeken vanuit Nederland. Sommige pomeranian puppy's zijn reeds aanwezig en sommige komen binnenkort naar ons toe. Ze mogen gelijk mee naar de nieuwe familie. Wellicht behoort deze puppy dan ook tot uw familie als nieuw gezinslid! U kunt de pomeranian pup zien, voelen en waarnemen hoe de puppy op u reageert. U kunt zien hoe sociaal ze al zijn op deze jonge leeftijd, hoe klein of hoe groot ze zijn, hoe wollig hun vacht is, hoe speels ze zijn........Kortom een unieke kans om de pup te zien en te verwelkomen in uw gezin.................
Indien staat aangeven PUPS IN NEDERLAND dan is de pup reeds bij ons. Staat er COMING SOON dan komt de pup binnenkort naar ons toe en zult u nog even geduld moeten hebben......

In de volksmond wordt vaak pomeriaan gezegd, maar officieel is dit niet de juiste benaming. De officiële benamingen luiden: Deutscher Spitz, Zwergspits, omdat het van oorsprong een Duits ras is. De Engelse officiële benaming is Pomeranian.  In het Nederlands Dwergkees. 

Hondjes met een FCI stamboom zijn zodanig gefokt volgens de erkende regels van de Nederlandse Raad van Beheer in Amsterdam. Zo voorkomt men het doorfokken van de hondjes! Er dient minimaal 1 jaar tussen 2 dekkingen te zitten bij teefjes. Beter is het om er 1,5 jaar tussen te laten, zodat het teefje ook tot rust kan komen. Als het teefje een leeftijd bereikt heeft van 8 jaar mag zij niet meer gedekt worden.

Voor een reutje geld dat hij mag dekken vanaf de leeftijd van 1 jaar en niet meer dan 6 dekkingen per jaar. Ook mag een teef niet gedekt worden door haar vader, broer, zoon, halfbroer of kleinzoon. Deze pups zouden dan ook geen stamboom en NHSB-nummer krijgen van de Raad van Beheer. Ook is het niet toegestaan om vaker dan 3x dezelfde oudercombinatie te hebben.

Onze hondjes hebben allemaal een FCI stamboom en kunnen geregistreerd worden bij de Raad van Beheer in Amsterdam of voor onze Belgische klanten bij de Koninklijke Maatschappij Stint-Hubertus in Brussel. Alle Nederlandse rashonden kunnen geregistreerd worden in het Nederlands Honden Stamboek of kortweg NHSB.  Indien u dit wenst kunt u een NHSB-nummer aanvragen bij de Raad van Beheer. De Raad van Beheer komt dan bij u thuis de puppy ter plaatse controleren voor opname in het Nederlands Honden Stamboek. Uw pup krijgt dan een NHSB nummer toegekend als Nederlandse dwergkeesje/pomeriaan rashond. Het NHSB is het enige stamboek dat wordt erkend door de internationale koepelorganisatie FCI. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde familiaire Fokkers waarvan de Pomerianen een FCI stamboom hebben. 

Kortom: wilt u een rasechte gezonde kleine pomeranian met stamboom kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres..............

Het zijn de leukste hondjes die je heel veel plezier brengen. Ze zijn altijd vrolijk en dat brengt levensvreugde. 

Veel plezier op onze website!

 


Kijk ook eens op ons YouTube Kanaal:Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe aanbod aan puppy's? 
Abonneer u op ons YouTube kanaal en u krijgt een melding wanneer er een nieuwe pup is geplaatst!


 

224784


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram