POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Delivery abroad (Europe & UK) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote. We are happy to serve you.....

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS 24 MEI 2022


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder

Recentelijk op 24 Mei 2022 is bij ons geboren een prachtig Nestje Pomeranian Puppy's. Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd.Vader & Moeder

Vader: LEONARDO DI CAPRIO

Vader: LEONARDO DI CAPRIO

Kleur: Orange Sable

Over: Onze Leonardo is momenteel 2 jaar oud. Het is een echte mini Bearface. Een echte kleine jongeman. Leonardo heeft een rustig karakter. Hij knaagt graag aan botjes en speelt graag met zijn krokodil.

Moeder: GRAFITY

Moeder: GRAFITY

Kleur: Cream Sable

Over: Grafity is voor het eerst moeder geworden. Het is een zeer zorgzame moeder. Ze is zeer aanhankelijk, maar ze is ook zeer speels. Grafity is ook een echt wel te vinden voor een wandeling. Zij geniet echter ook van een rustig momentje en knabbelt graag aan een botje.

Indy (gereserveerd)

Indy (gereserveerd)

Kleur Cream Sable

Over: Een prachtig mooi Teefje. Ze is al zeer sterk en drinkt goed bij zijn moeder. Ze is heel erfg speels en aanhankelijk.

Indiana (beschikbaar)

Indiana (beschikbaar)

Kleur: Cream Sable

Over De enigste jongen in het nestje tussen de 2 dames. Het is een hele kleine jongeman met een echte bearface van zijn vader.....

Imani (beschikbaar)

Imani (beschikbaar)

Kleur: Cream Sable

Over Imani is de kleinste pup uit het nestje. Het is een echt mini teefje. Maar ze houdt zich uitstekende staande tussen haar grotere zusje en broertje

Ze mogen verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Nederlands-Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), Nederlandse huisdierregistratie in een door de overheid erkende database en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


1 Jaar lang verzekerd met PETPLAN

Tevens vanwege onze samenwerking als fokker met Petplan geven wij onze pups op onze kosten 1 jaar lang een huisdierverzekering mee van Petplan. Zo is de pup voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen. Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten.  

 Ook deze pup gaat meedoen aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Deze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

LEEFTIJD 9 WEKEN


LEEFTIJD 8 WEKEN


LEEFTIJD 6 WEKEN


TEEFJES LEEFTIJD 6 WEKEN

INDY & IMANIREUTJE LEEFTIJD 6 WEKEN

INDIANA

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram