POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........


NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS 9 MEI 2022


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder


Bij ons thuis in de woonkamer is op 9 mei 2022 geboren een prachtig Nestje Pomeranians ( 2 Teefjes en 3 Reutjes). Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd. 

Moeder en pups maken het zeer goed. Ze groeien mooi gestaag. Het gewicht neemt iedere dag toe...........

Ze zijn momenteel 12 weken oud en hebben de 3e puppy vaccinatie gehad. Tevens zijn ze gechipt en diverse malen ontwormd. In week 7 zijn ze preventief behandeld tegen vlooien en teken. Ze zijn sterk genoeg, eten zelfstandig en mogen het nest per direct verlaten.  


Vader & Moeder

Vader: YAT

Vader: YAT

Kleur: Orange Sable

Over Onze Yat is momenteel 6 jaar oud en is Junior Champion of Russia. Een echte champ. Hij is heel erg aanhankelijk en is een echte baas in huis. Hij heeft een rustig karakter. Hij houdt van een stevige wandeling , maar luiert ook graag thuis in zijn mand.

Moeder: NIKITA

Moeder: NIKITA

Kleur: Blue & Tan

Over Nikita is een zeer mooie dame en nog zeer speels. Wandelen doet ze ook heel graag en lekker luieren in de tuin vind ze ook geweldig. Nikita is een lieve en zorgzame moeder. Dit is het eerste nestje van Nikita.

Boy 1 : GIO (gereserveerd)

Boy 1 : GIO (gereserveerd)

Kleur: Zwart / Black

Over: Gio is een mini Reutje en het kleinste pupje uit het nestje. Hij heeft een echte bearface net als zijn vader. Mooi compact lichaam en kort op de pootjes. Hij is helemaal zwart en heeft geen enkel wit vlekje

Boy 2 : GINO (gereserveerd)

Boy 2 : GINO (gereserveerd)

Kleur: Orange Sable

Over: Een prachtig Orange Sable Bearafce reutje wederom net als zijn vader. Hij heeft een heel lief maar soms ook eigenzinnig karakter. Ook houdt hij van spelen met zijn broertjes en zusjes....

Boy 3: GIZMO (beschikbaar)

Boy 3: GIZMO (beschikbaar)

Kleur: Choco & Tan

Over: Gizmo heeft een prachtige Choco & Tan vacht. Hij heeft net als zijn vader een echte bearface. Hij houdt van stoeien in het nestje, maar ook van een stevig middag dutje......

Ze mogen per direct verhuizen naar hun nieuwe familie met een Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts en 1 jaar lang de huisdierverzekering van Petplan.  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


Onze Pomeranian puppy's verlaten het nestje 1 Jaar lang Verzekerd via Petplan


Wij geven onze pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van Petplan. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel en zekerheid !

 


Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baas en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Daarom brengt Pomeranian Residence het belang van het afsluiten van een Petplan zorgverzekering voor de hond ook onder de aandacht. Wij hebben gekozen voor Petplan, omdat deze verzekering al 45 jaar de nr. 1 huisdierverzekering wereldwijd is en Petplan de enige specialist is op het gebied van het verzekeren van huisdieren.

Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Helaas hebben wij hier niet altijd invloed op, want pups zijn in hun eerste levensjaar soms kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.  Hierdoor zijn onze puppy's verzekerd voor:

  • Consult en onderzoek bij een dierenarts of specialist: o.a. röntgenfoto, echo, bloedonderzoek en bloeddrukmeting
  • Standaardbehandelingen o.a. Operaties incl. narcose, Medicijnen op recept van dierenarts, Euthanasie
  • Bijzondere behandelingen o.a. (Chirurgische) behandeling heup- en elleboogaandoeningen hond, Knie-aandoeningen hond, (Huid)allergie (incl. medicatie), Behandeling bij de faculteit Diergeneeskunde Utrecht
  • Specialistische zorg o.a. Gebitsbehandeling, MRI of CT-scan
  • Aanvullende zorg, o.a. Gedragstherapie, Fysiotherapie, Acupunctuur, Homeopathie
  • Extra zorg: Opvang van huisdier als baasje in ziekenhuis verblijft, Medische kosten in EuropaGIO, GIZMO, GINO

LEEFTIJD 14 WEKENREUTJES / BOYS : GIZMO, GINO & GIO

LEEFTIJD 9 WEKEN
LEEFTIJD 6 WEKEN

LEEFTIJD 4 WEKEN

LEEFTIJD 2,5 WEKENTEEFJES / GIRLS  : GRACE & GLOSSY


LEEFTIJD 9 WEKENLEEFTIJD 6 WEKENLEEFTIJD 4 WEKENLEEFTIJD 2,5 WEKENGrace, Glossy, Gio, Gino & Gizmo doen mee aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht:  Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.

 


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Onze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram