POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Delivery abroad (Europe & UK) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote. We are happy to serve you.....

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS APRIL 2022


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder

Recentelijk op 19 april 2022 is bij ons geboren een prachtig Pomeranian Reutje. Hij groeit op binnen ons gezin en wordt goed gesocialiseerd.Vader & Moeder

Vader: YAT

Vader: YAT

Kleur: Orange Sable

Over: Onze Yat is momenteel 6 jaar oud en is Junior Champion of Russia. Een echte champ. Hij is heel erg aanhankelijk en is een echte baas in huis. Hij heeft een rustig karakter. Hij houd van een stevige wandeling , maar luiert ook graag thuis in zijn mand.

Moeder: TOKIO

Moeder: TOKIO

Kleur: Merle

Over: Tokio is voor het eerst moeder geworden. Het is een zeer zorgzame moeder. Ze is zeer aanhankelijk, maar ze is ook zeer speels. Tokio is ook een echt wel te vinden voor een wandeling. Zij geniet echter ook van een rustig momentje en knabbelt graag aan een botje.

Pup

Kleur Orange Sable Marble

Over: Een prachtig reutje. Hij is al zeer sterk en drinkt goed bij zijn moeder. Onze pup is geboren op 19 april 2022. Hij heeft nog geen naam, maar de nieuwe familie mag hem een naam geven met de letter F.

Hij mag verhuizen naar zijn nieuwe familie vanaf 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Nederlands-Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), Nederlandse huisdierregistratie in een door de overheid erkende database en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. Ook is hij dan behandeld tegen vlooien en teken en heeft meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.

Hij weegt momenteel 900 gram. Zijn kleur is Orange Sable Marble.


1 Jaar lang verzekerd met PETPLAN

Tevens vanwege onze samenwerking als fokker met Petplan geven wij onze pups op onze kosten 1 jaar lang een huisdierverzekering mee van Petplan. Zo is de pup voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen. Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten.  

 Ook deze pup gaat meedoen aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Deze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

LEEFTIJD 6 WEKENLEEFTIJD 5 WEKENLEEFTIJD 0 - 2 WEKEN

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram