POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Delivery abroad (Europe & UK) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote. We are happy to serve you.....


NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS MEI 2022


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder


Recentelijk op 9 mei 2022 is bij ons geboren een prachtig Nestje Pomeranians ( 2 Teefje en 3 Reutjes). Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd. 

Moeder en pups maken het zeer goed. Ze groeien al enorm goed. Het gewicht neemt iedere dag mooi toe...........
Ze zijn nu 2,5 weken oud.


Vader & Moeder

Vader: YAT

Vader: YAT

Kleur: Orange Sable

Over Onze Yat is momenteel 6 jaar oud en is Junior Champion of Russia. Een echte champ. Hij is heel erg aanhankelijk en is een echte baas in huis. Hij heeft een rustig karakter. Hij houd van een stevige wandeling , maar luiert ook graag thuis in zijn mand.

Moeder: NIKITA

Moeder: NIKITA

Kleur: Blue & Tan

Over Nikita is een zeer mooie dame en nog zeer speels. Wandelen doet ze ook heel graag en lekker luieren in de tuin vind ze ook geweldig. Nikita is een lieve en zorgzame moeder.Dit is het eerste nestje van Nikita.

Girl 1 : GRACE

Girl 1 : GRACE

Kleur: Orange Sable

Girl 2: GLOSSY

Girl 2: GLOSSY

Kleur: Orange Sable

Boy 1 : GIO

Boy 1 : GIO

Kleur: Zwart / Black

Boy 2 : GINO

Boy 2 : GINO

Kleur: Orange Sable

Boy 3: GIZMO

Boy 3: GIZMO

Kleur: Choco / Brown

Ze mogen verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts .  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.
1 Jaar lang Verzekerd: Petplan

Tevens vanwege onze samenwerking als fokker met Petplan geven wij onze pups op onze kosten 1 jaar lang een huisdierverzekering mee van Petplan. Zo is de pup voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen. Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten.  


TEEFJES / GIRLS  : GRACE & GLOSSY


LEEFTIJD 6 WEKENLEEFTIJD 4 WEKEN

 

LEEFTIJD 2,5 WEKENREUTJES / BOYS : GIZMO, GINO & GIO


LEEFTIJD 6 WEKEN

LEEFTIJD 4 WEKEN
LEEFTIJD 2,5 WEKEN


Grace, Glossy, Gio, Gino & Gizmo doen mee aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht:  Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.

 


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Onze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram