POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder

Binnenkort worden naar verwachting wederom bij ons een prachtig nestje Pomeranians Puppy's geboren................


De verwachting is dat wij in Oktober 2022 weer een eigen nestje beschikbaar hebben.

Hou deze site in de gaten.

Deze site wordt geactualiseerd als er meer puppy nieuws is !!!


De pups hebben een Nederlandse stamboom van de Raad van Beheer. Ze groeien op binnen ons gezin en zijn goed gesocialiseerd.
Ze mogen verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts .  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben meerdere wormkuren gehad. Ze hebben ook een DNA-afstammingscontrole van de Nederlandse Raad van Beheer. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


Onze Pomeranian puppy's verlaten het nestje 1 Jaar lang Verzekerd via Petplan

Wij geven onze pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van Petplan. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel en zekerheid !Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baas en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Pomeranian Residence gekozen voor Petplan, omdat deze verzekering al 45 jaar de nr. 1 huisdierverzekering wereldwijd is en Petplan de enige specialist is op het gebied van het verzekeren van huisdieren.

Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Pups zijn in hun eerste levensjaar soms kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.  Hierdoor zijn onze puppy's verzekerd voor:

  • Consult en onderzoek bij een dierenarts of specialist: o.a. röntgenfoto, echo, bloedonderzoek en bloeddrukmeting
  • Standaardbehandelingen o.a. Operaties incl. narcose, Medicijnen op recept van dierenarts, Euthanasie
  • Bijzondere behandelingen o.a. (Chirurgische) behandeling heup- en elleboogaandoeningen hond, Knie-aandoeningen hond, (Huid)allergie (incl. medicatie), Behandeling bij de faculteit Diergeneeskunde Utrecht
  • Specialistische zorg o.a. Gebitsbehandeling, MRI of CT-scan
  • Aanvullende zorg, o.a. Gedragstherapie, Fysiotherapie, Acupunctuur, Homeopathie
  • Extra zorg: Opvang van huisdier als baasje in ziekenhuis verblijft, Medische kosten in Europa


Ook deze pups gaan meedoen aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Pomeranian Residence levert op deze manier hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram