POMERANIAN RESIDENCE
The Best Pomeranians You Can Get!

Delivery abroad (Europe & UK) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote. We are happy to serve you.....

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder

Binnenkort worden naar verwachting wederom bij ons een prachtig nestje Pomeranians Puppy's geboren................


De verwachting is dat wij in Juni 2022 weer een eigen nestje beschikbaar hebben.

Hou deze site in de gaten.

Deze site wordt geactualiseerd als er meer puppy nieuws is !!!

De pups hebben een Nederlandse stamboom van de Raad van Beheer. Ze groeien op binnen ons gezin en zijn goed gesocialiseerd.
Ze mogen verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts .  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben meerdere wormkuren gehad. Ze hebben ook een DNA-afstammingscontrole van de Nederlandse Raad van Beheer. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


1 Jaar lang Verzekerd: Petplan

Tevens vanwege onze samenwerking als fokker met Petplan geven wij onze pups op onze kosten 1 jaar lang een huisdierverzekering mee van Petplan. Zo is de pup voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen. Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten.  

Ook deze pups gaan meedoen aan het onderzoek van de Universiteit Utrecht: Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel.


Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde doet onderzoek naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup. Deze pups leveren hun bijdrage om op die manier de import van te jonge pups tegen te gaan! Meer informatie klik hier!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram