28.01.2024

Geboorte Prachtige Mini Elite Bearface Baby’s

Mini Elite Bearface Pomeranian Babys.jpgBij Pomeranian Residence hebben we onlangs het geluk gehad om getuige te zijn van iets heel speciaals: de geboorte van drie adembenemende mini elite bearface orange Pomeranians. Twee schattige reutjes en een prachtig teefje hebben ons hart gestolen en ons huis met vreugde gevuld.

Elk van deze kleintjes is een meesterwerk met hun weelderige, oranje vacht en onweerstaanbare bearface-uitstraling. Vanaf het eerste moment dat ze hun ogen openden, was het duidelijk dat ze iets bijzonders waren - een perfecte combinatie van schoonheid, charme en speelsheid.

De zorg voor deze kleintjes is een reis vol liefde en toewijding. Van de zorgvuldige voeding tot de eerste speelse stapjes, elk moment met hen is een herinnering die we koesteren. Het zien groeien van deze prachtige pups is een ervaring die ons steeds weer doet realiseren hoe bevoorrecht we zijn om deel uit te maken van hun leven.

We kijken met veel verwachting uit naar de toekomst, wetende dat deze drie prachtige wezens klaar staan om hun nieuwe gezinnen net zoveel vreugde te brengen als ze ons hebben gebracht.

Met vriendelijke groet,

Noƫlle

Noelle - 18:18 @ Puppy's