POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

Pomeranian, Pomerianen, Pomeranians, Pom, Dwergkeesje, Pomeriaan, teacup, puppy's, Dwergkees, Micro Pomeriaan, Pomeriaan wit, Pomeriaan Pup Kopen

Inhoudsopgave : Snel naar onze andere pagina's Klik Hieronder:


Puppy's geboren in Nederland
Coming Soon: Puppy's in Nederland
Puppy's - Reutjes (BOYS)
Puppy's - Teefje (GIRLS)
Eigen Nestje Puppy's Letter "A"
Eigen Nestje Puppy's Letter "B"
Blog & Nieuws
Contact
View This Website in English Click Here


Over Ons:

Welkom bij Pomeranian Residence, de thuisbasis van de meest schattige en liefdevolle Pomeranians. Als gerenommeerde fokker, toegewijd aan kwaliteit en zorg, bieden we prachtige mini en bearface Pomeranians met stamboom. Bij ons staat het welzijn van onze honden voorop. Ontmoet onze liefdevolle Pomeranian familie en ontdek hoe wij met passie en professionaliteit werken om het perfecte nieuwe familielid voor u te vinden. Geniet van de gemoedsrust met onze 12 maanden garantie via Petsecur, en sluit u aan bij onze groeiende gemeenschap van Pomeranian-liefhebbers.

Een terugblik op het Jaar 2023:

Het jaar 2023 was een jaar vol verbazingwekkende momenten en mijlpalen voor ons bij Pomeranian Residence. Terwijl we terugkijken, voelen we ons vervuld van dankbaarheid en trots voor alle prachtige ervaringen en ontmoetingen die we hebben gehad.

Dit jaar hebben we het genoegen gehad om vele nieuwe families te verwelkomen in onze Pomeranian Residence-gemeenschap. Het was een jaar waarin tientallen van onze liefdevolle pups hun 'voor-altijd-thuis' vonden bij liefdevolle en zorgzame eigenaren. Elk afscheid was een verhaal van liefde en begin van nieuwe avonturen.

Een van de hoogtepunten van 2023 was de eer om enkele bekende Nederlanders te mogen ontmoeten. Hoewel we hun privacy respecteren en geen namen kunnen noemen, waren we vereerd om een populaire televisiepersoonlijkheid en een gerespecteerde voetballer uit de Eredivisie te mogen begroeten bij Pomeranian Residence. Hun keuze voor onze pups bevestigt de kwaliteit en liefde die we in elk van onze honden stoppen.

Bovendien werd onze expertise dit jaar niet alleen gewaardeerd door nieuwe pup-eigenaren, maar ook in de professionele arena. We werden gevraagd als onafhankelijk deskundigen in twee gevallen waarin verzekeringsclaims vastgesteld moesten worden. Deze ervaringen benadrukken onze deskundigheid en de vertrouwenspositie die we in de branche hebben verdiend.

Deze momenten zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bijzondere ontmoetingen die we in 2023 hebben gehad. Elke familie die we hebben ontmoet, elke pup die een nieuw thuis vond, en elke bijzondere gast die we hebben mogen ontvangen, heeft bijgedragen aan het unieke karakter van dit jaar.

Terwijl we vooruitkijken naar 2024, zijn we enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en ontmoetingen die voor ons liggen. We willen al onze klanten, bezoekers en Pomeranian-liefhebbers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in ons. Bij Pomeranian Residence blijven we toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit zorg en liefde voor onze Pomeranians, terwijl we nieuwe families blijven verwelkomen en nieuwe succesverhalen creëren.


Waarom kiezen voor Pomeranian Residence?

Lokale Authenticiteit: Bij Pomeranian Residence fokken we onze pups lokaal, met zorg en toewijding. We zijn liefhebbers van het Pomeranian-ras die een sterke band hebben met onze gemeenschap.

Gezonde Pups: Al onze Pomeranians zijn voorzien van een stamboom. We volgen strikt de wettelijke richtlijnen van de Raad van Beheer om de gezondheid en traceerbaarheid van onze honden te waarborgen.

Familiegericht: Wij geloven in het belang van een liefdevolle omgeving. Onze honden zijn niet alleen huisdieren; ze maken deel uit van onze familie. Bij Pomeranian Residence krijg je niet alleen een pup, maar een vriend voor het leven.

GARANTIE : 12 MAANDEN GARANTIE OP ONZE PUPPY'S

Onze Diensten:

Mini, Teacup, en Bearface Pomeranians: Ontdek het scala aan Pomeranians in verschillende formaten en persoonlijkheden. Of je nu op zoek bent naar een speelse metgezel of een knuffelbaar maatje, bij ons vind je de perfecte match.

Persoonlijke Kennismaking: Bij Pomeranian Residence geloven we in transparantie. Maak persoonlijk kennis met de ouders van de pups en ervaar de liefdevolle omgeving waarin ze worden grootgebracht. Jouw vertrouwen is onze prioriteit.

 

Advies en Ondersteuning: Onze betrokkenheid eindigt niet na de aankoop. Wij bieden voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe huisgenoot een lang, gelukkig en gezond leven leidt.

Bij het zoeken naar een betrouwbare hondenfokker ben je op zoek naar meer dan alleen een huisdier. Je zoekt een partner die begrijpt wat het betekent om deel uit te maken van een liefdevolle familie. Bij Pomeranian Residence streven we naar niets minder dan perfectie in het fokken en verzorgen van Pomeranians.

Onze website biedt uitgebreide informatie over ons fokproces, onze missie en visie, evenals foto's en video's van onze prachtige Pomeranians. Neem gerust een kijkje en ontdek waarom Pomeranian Residence de nummer één keuze is voor Pomeranian-liefhebbers in Nederland.

Klik hier voor onze Eigen Nestjes Pomeranians geboren in Nederland (beide ouders zijn aanwezig)

Wij zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland als fokker. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring met dit geweldige ras. Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met relaties tussen mensen en (ras)honden. In de eerste plaats is dat kennis van het fokken van raszuivere honden. Maar ook gezondheid, welzijn en alle vormen van hondensport worden gerekend tot de kynologie.

Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan en hebben wij ons gespecialiseerd in één ras de Pomeranian. We voeren de door de Raad van Beheer gevorderde testen en beleid uit. Tevens worden onze Pomeranians door de dierenarts uitgebreid onderzocht op : voedingstoestand, vacht en huid, oren, ogen, gebit, hart- en vaatstelsel, het bewegingsapparaat (Patella Luxatie), geslachtsapparaat bij reutjes (ingedaalde testikels). We streven ernaar om mooie en gezonde pups te fokken. Wij hebben onze meest gezonde lijnen geselecteerd om een zo gezond mogelijke pomeranian te kunnen fokken. Zo weten wij precies welke ouderdieren er in de lijnen zitten en zijn al onze eigen pomerianen (ouders) uiteraard aanwezig.

We hebben alle benodigde diploma’s van vakbekwaamheid en zijn aangesloten bij de juiste verplichte organisaties zoals de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. We zijn in het bezit van een Uniek Bedrijfsnummer (UBN-Nummer). Wij volgen de wettelijke verplichte richtlijnen die van toepassing zijn om gezonde hondjes te fokken. Onze hondjes lopen lekker vrij rond in huis. Al onze puppy's worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups bij ons in de woonkamer geboren.

POMERANIAN PUPPY'S IN NEDERLAND
Speciaal voor de families die niet via foto's of filmpjes een pup willen reserveren, het karakter van de pup willen zien, de pup in de handen willen houden, de ouders van pups willen zien en de leefomgeving zien bieden wij de unieke mogelijkheid om geheel vrijblijvend met onze mooie pomeriaan puppy's kennis te maken...........U kunt de pomeranian pup zien, voelen en waarnemen hoe de puppy op u reageert. U kunt zien hoe sociaal en lief ze al zijn op deze jonge leeftijd, hoe klein of hoe groot ze zijn, hoe wollig hun vacht is, hoe speels ze zijn........Kortom een unieke kans om de toekomstige pup te zien en te verwelkomen in uw gezin.................

Kijk hiervoor op ons tabblad:  Puppy's geboren in Nederland. Ze zijn bij ons in de woonkamer geboren. Deze pomeriaan puppy's kunnen gereserveerd kunnen worden door een familie. Ze mogen vanaf de leeftijd van minimaal 8 weken binnen Nederland verhuizen naar hun nieuwe familie. Wellicht behoort deze puppy dan ook tot uw familie als nieuw gezinslid!

Niet kopen van een foto? Maar echt kennismaken met uw toekomstige pup? Klik hier voor onze pomeranians geboren in NL

Vind Ons Op Google:
Wij begrijpen het belang van online vindbaarheid, en daarom hebben we ons bedrijfsprofiel geoptimaliseerd voor zoekmachines. Als je zoekt naar een betrouwbare Pomeranian-fokker in Nederland, zoek dan niet verder. Pomeranian Residence staat bovenaan de lijst, klaar om jouw droom van het hebben van een gezonde en gelukkige Pomeranian waar te maken.

 

Locatie en Contact:
Pomeranian Residence bevindt zich in Heerlen (Zuid-Limburg, Nederland). Maak een afspraak voor een bezoek en ervaar zelf de liefdevolle omgeving waarin onze Pomeranians opgroeien. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op via +31 6 48 411 278 of via info@pomeranianresidence.nl


Bij Pomeranian Residence streven we naar excellentie in alles wat we doen. Kom bij onze groeiende familie en ontdek waarom onze Pomeranians een klasse apart zijn. "Exclusieve Pomeranian Breeder" is niet alleen onze slogan; het is onze belofte aan jou.POMERIAAN PUPPY'S UIT RUSLAND
beschikbaar na reservering

Onze focus ligt primair op de eigen fok van Pomeriaan puppy's geboren in Nederland. Als wij zelf geen nestje hebben zijn we erkend bemiddelaar voor geselecteerde familiaire fokkers uit Rusland. We bemiddelen als tussenpersoon voor diverse gerenommeerde fokkers uit Rusland en Wit-Rusland. Uitsluitend rasechte Pomerianen met FCI stamboom van gerenommeerde familiaire fokkers uit goede bloedlijnen. We hebben in de loop der jaren uitstekende relaties opgebouwd met diverse professionele kleinschalige familiaire fokkers. Zeer ervaren en betrouwbare fokkers die uitsluitend fokken met een FCI-stamboom. Deze fokkers hebben prachtige pomeriaan uit gezonde bloedlijnen, omdat de gezondheid en welzijn van de pomeriaan voorop staat. Ze worden in huiselijke kring opgevoed en goed gesocialiseerd.  Het zijn echte dierenliefhebbers. De baasjes van deze prachtige pomerianen hebben af en toe een nestje. De pups groeien op in huiselijke sfeer. Ook krijgen ze veel aandacht van de fokkers en uiteraard ook veel liefde. Verantwoord fokken met een stamboom dat staat hoog in het vaandel. Omdat de pups een stamboom hebben wordt aan alle regels voldaan in verband met de specifieke wet- en regelgeving voor rashonden.

Klik hier voor onze REUTJES / BOYS
Klik hier voor onze TEEFJES / GIRLSBij aankomst in Nederland laten we de pomeranian grondig medisch checken door een Nederlandse dierenarts en worden ze geregistreerd in een door de overheid erkende database. Onze puppy's worden volledig gezond aan u geleverd met een Nederlands Europees dierenpaspoort en na een medische check inclusief een schriftelijke gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. De registratie van de pup ontvangt u van ons per email. Een Europees dierenpaspoort en de registratie is volgens de wet verplicht. Het is tevens verplicht volgens de wet dat de pup na aankomst in Nederland minimaal 48 uur rust krijgt. Helaas mag de pup dus niet gelijk door naar de nieuwe familie. Op de plaats van bestemming dient de pup minimaal 48 uur te verblijven voor een eventueel volgend vertrek naar de nieuwe familie.


 


Op onze website vindt u pomeriaantjes in alle prijsklassen: zeer mooie en exclusieve MINI ELITE pomerianen, maar ook indien u opzoek bent naar een rasechte pomeriaan met stamboom en na een medische check gezond verklaard door de dierenarts als huishondje bent u bij ons aan het juiste adres! 

Puppy's vanaf 15 weken en ook de iets oudere pomerianen puppy's van 8 maanden of bijna 1 jaar. We hebben verschillende prachtige rasechte kleine, mini en teacup pomeriaantjes beschikbaar zowel reutjes als teefjes. Diverse pomeriaantjes zijn geschikt voor shows en tentoonstellingen of om te fokken. De aanduiding teacup, mini en micro wordt uitsluitend gebruikt om de (schoft)hoogte van een pomeranian aan te geven.

Kortom: wilt u een rasechte gezonde kleine pomeranian met stamboom kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres..............
Het zijn de leukste hondjes die je heel veel plezier brengen. Ze zijn altijd vrolijk en dat brengt levensvreugde.

Veel plezier op onze website!

 • DSC_4416
 • DSC_4418
 • DSC_4423
 • DSC_4403
 • DSC_4409
 • DSC_4390
 • DSC_4370_1
 • DSC_4437
 • DSC_4354
 • DSC_4419
 • DSC_4407
 • DSC_4395
 • DSC_4370
 • DSC_1046
 • DSC_0946_1
World Wide Delivery abroad (USA, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Dubai etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram