POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

Contact

Inhoudsopgave : Snel naar onze andere pagina's Klik Hieronder

Welkom bij Pomeranian Residence


Wij zijn al jaren geregistreerd bij de Raad van Beheer  op Kynologisch Gebied in Nederland als fokker van Pomeranians. We zijn in het bezit van alle vereiste vakdiploma's, UBN-nummer en zijn aangesloten bij de juiste brancheorganisaties zoals de Rijksdienst van Ondernemend Nederland & KvK. Omdat we al jaren ervaring hebben als fokker van het ras pomeranian kunnen wij u als exclusieve specialist van het ras op maat adviseren. Bel, mail of kom gerust langs op afspraak voor advies op maat.

Eigen Fok geboren in Nederland

Meerdere keren per jaar hebben wij Pomeranian puppy’s van onze eigen fok geboren bij ons in de woonkamer in Nederland. Vader en moeder zijn aanwezig bij de pups. U kunt dus niet alleen kennismaken met de pup, maar ook met beide ouders. Zo kunt u ook zien of de pup op de vader of de moeder gaat lijken en dat de ouders gezond zijn. We houden alle Pomeranians in eigen beheer. Wij fokken onze eigen bloedlijnen van hoge kwaliteit dat wil zeggen: onze pomeranians staan kort op de pootjes, kort neusje (bearface), goede kwaliteit vacht, goede anatomie en compacte bouw van het lichaam kortom de hoogste kwaliteitseisen voor een Pomeranian. Onze ouderdieren zijn hier speciaal op geselecteerd.

We zijn een professionele pomeranian fokker en bieden meer dan de wettelijke garantie. Ook nadat u bij ons een pup heeft aangeschaft geven wij u professionele begeleiding en u kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Pomeranian Residence is gevestigd te Heerlen in Nederland (regio Parkstad in Zuid-Limburg). Voor onze Belgische klanten is dat vanaf de grens vanaf Maasmechelen ca. 20 minuten tot in Heerlen. Voor onze Duitse klanten is het ca. 10 minuten vanaf Aken.

Als u vragen heeft over Pomeranian Residence, een van onze pomerianen of over een van onze diensten of puppy's kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden.

JA, wir sprechen auch Deutsch! Wen Sie fragen haben rufen Sie uns an oder schreiben Sie uns !

YES, we also speak English. When you have any questions don't hesitate to call us or sent us a message with Whatsapp !


World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote.........We are happy to serve you........


Pomeriaan, Pomerianen, Pomeriaan pupContacteer ons Via Whatsapp en stuur ons een berichtje
+31 6 48 411 278


U kunt kunt ons ook bellen: +31 6 48 411 278


Stuur ons een E-mail: info@pomeranianresidence.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van: 10 - 22 uur

Wij zijn geopend
maandag
10:0022:00
dinsdag
10:0022:00
woensdag
10:0022:00
donderdag
10:0022:00
vrijdag
10:0022:00
zaterdag
10:0022:00
zondag
10:0022:00
We werken uitsluitend op afspraak! Heeft u serieuze interesse? Neem gerust contact op.....Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Gunther en An Plettinck
27-01-23 07:58:59
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
27-10-22 13:54:16
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08-08-22 10:46:34
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
08-04-22 21:03:32
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
03-10-21 13:10:36
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram