POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


14.02.2024

Pomeriaan Kopen? Hoe kies je de perfecte Pomeranian puppy……….!

Pomeranian Residence Exclusie Pomeranian Breeder.jpg

Hoe kies je de perfecte Pomeranian puppy? Laten we dat eens bekijken!

Allereerst, voordat je die pluizige bal van vreugde in huis haalt, is het van essentieel belang om de standaard van het ras te begrijpen. Of je nu van plan bent om deel te nemen aan hondenshows of gewoon op zoek bent naar een trouwe metgezel, het selecteren van een betrouwbare fokker is een cruciale eerste stap.

Begin je zoektocht bij gerenommeerde fokkers die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van hun puppy’s. Deze fokkers zorgen niet alleen voor de voeding van kwaliteitsvoer, passend bij de levensfase van de puppy, maar zetten zich ook in voor een optimale socialisatie en leefomstandigheden voor de pups.

Bij het bezoeken van de fokkerij, let op de netheid en verzorging van de omgeving. Een professionele fokker zal een schone en goed onderhouden faciliteit hebben waar de pups in een gezonde omgeving kunnen opgroeien.

Houd er rekening mee dat het afgeraden wordt om een puppy te kopen van marktplaats of andere vergelijkbare platforms waar eenmalige nestjes worden aangeboden. Bij dergelijke nestjes wordt vaak niet dezelfde aandacht besteed aan voeding, socialisatie, en de gezondheidsgeschiedenis van de ouders. Bovendien bieden fokkers meestal garanties, terwijl bij particulieren dit niet het geval is.

Het is van vitaal belang om een puppy te krijgen met een gedetailleerd gezondheidscertificaat van een fokker. Zo’n certificaat biedt niet alleen gemoedsrust voor de koper, maar het kan ook helpen bij het voorkomen van mogelijke gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan bij het kopen van een puppy van een particulier.

Als extra geruststelling kunnen potentiële kopers er ook op vertrouwen dat onze fokkerij lid is van de Raad van Beheer voor Kynologie. Dit betekent dat onze praktijken en ethiek voldoen aan de strengste normen en richtlijnen die zijn vastgesteld door de nationale autoriteit voor hondenfokken in Nederland.

Bovendien bieden wij een unieke garantie aan: onze puppies worden geleverd met een 12 maanden garantie via de huisdierverzekering van PetSecur. Dit betekent dat je gedurende het eerste jaar van het leven van je pup gedekt bent voor eventuele onverwachte medische kosten.

Een goede fokker biedt vaak advies en ondersteuning aan nieuwe eigenaren, zelfs nadat de puppy is gekocht. Ze zijn er om te helpen bij eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het opgroeien van de pup.

Dus, voordat je je nieuwe harige vriend verwelkomt, neem de tijd om de juiste fokker te vinden. Door deze zorgvuldige aanpak te volgen, kun je genieten van de reis van het opvoeden van je nieuwe metgezel met vertrouwen en gemoedsrust!

Veel geluk met je zoektocht naar de perfecte Pomeranian puppy!

Noelle - 20:38 @ AlgemeenGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram