POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


27.02.2024

Zindelijkheidstraining voor Pomeranian Puppies

Zindelijkheidstraining Pomeriaan.jpgPuppymat Training

In de meeste gevallen is een Pomeranian puppy van de fokker al bekend met het concept van een puppymat. Echter, zowel de eigenaar als zelfs een eenjarige pup moeten wennen aan deze nieuwe routine. De eerste dagen in een nieuw huis kunnen overweldigend zijn voor een puppy - een onbekende omgeving en vreemde geuren. In deze aanpassingsperiode is het extra belangrijk om oplettend te zijn.

Wanneer de puppy aangeeft dat hij zijn behoefte moet doen en naar de puppymat gaat, is het cruciaal om hem royaal te prijzen en aan te moedigen. Op deze manier zal de Pomeranian snel begrijpen dat dit gewenst gedrag is, en je kunt hem belonen met een traktatie.

Stel een routine in na de maaltijd en ongeveer een uur later. De pup niet straffen mocht er toch een ongelukje gebeuren. In plaats daarvan: de pup voorzichtig op de puppymat zetten. Geduld is hier essentieel, en vergeet niet om je puppy regelmatig te prijzen voor succesvolle momenten.

Zindelijkheidstraining buiten

Totdat je Pomeranian consistent zijn behoefte doet tijdens wandelingen (thuis kan hij dit nog steeds binnen doen), is het cruciaal om strikte regels te handhaven. Het eerste wat je ’s ochtends doet en het laatste wat je ’s avonds doet, is wandelen met de hond. Daarnaast, direct na elke maaltijd en bij voorkeur elke keer dat hij water drinkt. Wandelen totdat hij zijn behoefte doet, vooral na het slapen - hier is lof en beloningen op hun plaats.

Hoewel het met een kleine hond gemakkelijker kan zijn, omdat ze hun behoefte goed op de puppymat kunnen doen als er geen mogelijkheid is om te wandelen, is het belangrijk om niet in paniek te raken. Blijf kalm en consistent, en weet dat, als het dier gezond is, hij zal leren om schoon te blijven. Tegen de leeftijd van zes maanden ontwikkelen de hersenen van een puppy zich tot dezelfde grootte als die van een volwassen hond, en vanaf dat moment kun je beginnen met het aanleren van alle vaardigheden die nodig zijn voor een volwassen hond.

Noelle - 20:15 @ VerzorgingGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram