POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS


Pomeranian Residence Erkende Dwergkeesje Fokker / Pomeranian Breeder

Binnenkort worden naar verwachting wederom bij ons een prachtig nestje Pomeranians Puppy's geboren................


De verwachting is dat wij in Juli 2024 weer een eigen nestje beschikbaar hebben.

Hou deze site in de gaten.

Deze site wordt geactualiseerd als er meer puppy nieuws is !!!


De pups hebben een Nederlandse stamboom van de Raad van Beheer. Ze groeien op binnen ons gezin en zijn goed gesocialiseerd.
Ze mogen verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met een Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts .  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben meerdere wormkuren gehad. Ze hebben ook een DNA-afstammingscontrole van de Nederlandse Raad van Beheer. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


Onze Pomeranian puppy's verlaten het nestje 1 Jaar lang Verzekerd via PetSecur

Wij geven onze pups als garantie een jaar lang een huisdierverzekering van PetSecur. Zo verhuizen onze puppy's voor 1 jaar lang verzekerd tegen eventuele ziektekosten (zonder de gebruikelijk wachttermijn van 30 dagen). Dit betekent dat de pup gelijk verzekerd het nest gaat verlaten. Wel zo'n fijn gevoel en zekerheid !


Wij hechten er veel waarde aan dat nieuwe families goed voor onze Pomeranians zorgen, zodat baas en Pomeranian zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Het voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een onderdeel van verantwoord huisdierbezit. Wij willen graag gezonde pups overdragen aan de nieuwe baasjes. Pups zijn in hun eerste levensjaar soms kwetsbaar. Een verzekering kan ons en het nieuwe baasje een veilig gevoel geven.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram