POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


15.03.2024

Puppy Pakketje: Verwen Uw Nieuwe Pomeranian!

OIG3 (29).jpeg
Bij Pomeranian Residence geloven we in een zorgvuldige start voor uw nieuwe Pomeranian. Daarom leveren we onze puppy’s met een speciaal samengesteld Puppy Pakketje, met aandacht voor comfort, gezondheid en plezier. Ontworpen om de overgang naar hun nieuwe thuis te vergemakkelijken, omvat ons pakketje:

Essentiële Puppybenodigdheden: Hoogwaardige items die uw pup helpen zich meteen thuis te voelen.

Handige Tips & Trucs: Een informatieve gids boordevol advies over voeding, training en welzijn.

Speciale Lekkernijen & Speeltjes: Smakelijke traktaties en speelgoed om de band tussen u en uw pup te versterken.

Bovendien ontvangt u onze Uitgebreide Huisdieren Bijsluiter, een informatieve handleiding die u voorziet van diepgaande kennis en praktische begeleiding voor de optimale zorg van uw nieuwe gezinslid. Deze bijsluiter bevat:

• Foto’s voor Visuele Begeleiding: Zie stap voor stap hoe u uw Pomeranian het beste kunt verzorgen.
• Voedingsadvies voor het Eerste Jaar: Een gedetailleerd overzicht van het perfecte dieet om uw pup gezond te laten groeien.
• Verzorgingsadvies: Praktische tips en technieken om de vacht, oren, ogen, tanden en nagels van uw Pomeranian te onderhouden.
• Do’s en Don’ts: Essentiële richtlijnen voor een gelukkige en gezonde levensstijl.
• Verzorgingsmiddelen en Supplementen: Aanbevolen producten om de gezondheid en het welzijn van uw Pomeranian te ondersteunen.

Wij willen dat uw Pomeranian niet alleen een nieuw gezinslid is maar ook de beste zorg krijgt. Met ons Puppy Pakketje bereiden we uw pluizige vriend voor op een leven vol liefde en avontuur. Ontdek samen de vreugde van het hebben van een Pomeranian!

Noelle - 18:15 @ Algemeen, Puppy's, Verzorging, Pomeranian Residence

27.02.2024

Zindelijkheidstraining voor Pomeranian Puppies

Zindelijkheidstraining Pomeriaan.jpgPuppymat Training

In de meeste gevallen is een Pomeranian puppy van de fokker al bekend met het concept van een puppymat. Echter, zowel de eigenaar als zelfs een eenjarige pup moeten wennen aan deze nieuwe routine. De eerste dagen in een nieuw huis kunnen overweldigend zijn voor een puppy - een onbekende omgeving en vreemde geuren. In deze aanpassingsperiode is het extra belangrijk om oplettend te zijn.

Wanneer de puppy aangeeft dat hij zijn behoefte moet doen en naar de puppymat gaat, is het cruciaal om hem royaal te prijzen en aan te moedigen. Op deze manier zal de Pomeranian snel begrijpen dat dit gewenst gedrag is, en je kunt hem belonen met een traktatie.

Stel een routine in na de maaltijd en ongeveer een uur later. De pup niet straffen mocht er toch een ongelukje gebeuren. In plaats daarvan: de pup voorzichtig op de puppymat zetten. Geduld is hier essentieel, en vergeet niet om je puppy regelmatig te prijzen voor succesvolle momenten.

Zindelijkheidstraining buiten

Totdat je Pomeranian consistent zijn behoefte doet tijdens wandelingen (thuis kan hij dit nog steeds binnen doen), is het cruciaal om strikte regels te handhaven. Het eerste wat je ’s ochtends doet en het laatste wat je ’s avonds doet, is wandelen met de hond. Daarnaast, direct na elke maaltijd en bij voorkeur elke keer dat hij water drinkt. Wandelen totdat hij zijn behoefte doet, vooral na het slapen - hier is lof en beloningen op hun plaats.

Hoewel het met een kleine hond gemakkelijker kan zijn, omdat ze hun behoefte goed op de puppymat kunnen doen als er geen mogelijkheid is om te wandelen, is het belangrijk om niet in paniek te raken. Blijf kalm en consistent, en weet dat, als het dier gezond is, hij zal leren om schoon te blijven. Tegen de leeftijd van zes maanden ontwikkelen de hersenen van een puppy zich tot dezelfde grootte als die van een volwassen hond, en vanaf dat moment kun je beginnen met het aanleren van alle vaardigheden die nodig zijn voor een volwassen hond.

Noelle - 20:15 @ Verzorging

23.02.2024

Wat heb je nodig voor de komst van je Pomeranian Puppy?

Pomeranian Residence Puppy Op komst.jpg

Voorbereiding op de komst van je nieuwe Pomeranian puppy vereist gedegen planning. Zorg voor een comfortabele slaapplaats en een plekje om te eten, evenals een specifieke plek voor de pup om zijn behoeften te doen. Hoewel het handig is om een veilige puppyren te hebben om de pup te beschermen wanneer je niet in de buurt bent, is het cruciaal dat dit geen beperking wordt, en laat de puppy vrij door het huis bewegen.

Ondanks hun geringe omvang en robuustheid kunnen zelfs binnenhuis ongelukjes gebeuren. Voorzorgsmaatregelen, zoals het vermijden van plotseling dichtslaande deuren, voorkomen dat de puppy ergens op springt, en het zorgvuldig monitoren van kinderen en andere huisdieren tijdens het spelen met de pup, zijn essentieel. Zorg er ook voor dat er geen potentieel gevaarlijke voorwerpen binnen bereik van de puppy zijn, zoals kabels of kleine objecten die ingeslikt kunnen worden.

Naast het creëren van een veilige omgeving zijn er andere cruciale aspecten om te overwegen bij de komst van je puppy:

Socialisatie: Het is van groot belang om je puppy bloot te stellen aan verschillende mensen, dieren en omgevingen om angst en gedragsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Training: Begin met het aanleren van basiscommando’s zoals zit, lig en hier komen. Beloon goed gedrag met lof en traktaties, en wees geduldig tijdens de training.

Dierenartsbezoeken: Plan een afspraak bij de dierenarts voor een eerste controle en om het vaccinatieschema te bespreken. Regelmatige controles dragen bij aan de algehele gezondheid van je puppy.

Voeding: Kies een hoogwaardig voer aangepast aan de leeftijd en grootte van je puppy. Volg de aanbevelingen van de fokker en wees terughoudend met het geven van tafelrestjes, omdat deze ongezond kunnen zijn voor je puppy.

Beweging: Zorg voor voldoende lichaamsbeweging en stimulatie met korte wandelingen en speelsessies in huis om overtollige energie kwijt te raken en de band tussen jou en je puppy te versterken.

Veiligheid: Verwijder giftige planten, potentieel gevaarlijke voorwerpen en gebruik kinderbeveiliging op kasten en stopcontacten om de omgeving veilig te maken voor je nieuwe huisgenoot.

Met deze maatregelen kun je je nieuwe, pluizige gezinslid met open armen ontvangen!

Noelle - 19:48 @ Puppy's

20.02.2024

Een diepgaande blik op garantie: waarom Pomeranian Residence voorop loopt

12 Maanden garantie op Puppys bij Pomeranian Residence.jpgAls gepassioneerde Pomeranian-fokkers begrijpen we de zorgen die eigenaren hebben bij het verwelkomen van een nieuwe pup in hun leven. Garanties spelen een cruciale rol in het verzekeren van gemoedsrust voor toekomstige eigenaren, maar niet alle garanties zijn gelijk. Laten we eens kijken naar de garantievoorwaarden die we bij Pomeranian Residence bieden en hoe deze zich onderscheiden van die van de rest.

12 maanden gemoedsrust

Bij Pomeranian Residence gaan we verder dan alleen standaardgaranties. Terwijl veel andere fokkers en bemiddelaars slechts 6 maanden garantie bieden, strekken onze garantievoorwaarden zich uit over een volledige 12 maanden. Deze garantie wordt bepaald door de voorwaarden in de verzekering van Petsecur, een toonaangevende huisdierverzekeraar.

Erfelijke aandoeningen en meer

Veel fokkers en bemiddelaars beperken hun garanties tot erfelijke aandoeningen, maar wij gaan verder. Bij Pomeranian Residence geven we niet enkel garantie op erfelijke aandoeningen, maar ook alle andere medische kosten die kunnen ontstaan tijdens het eerste jaar van het leven van uw pup. Met onze uitgebreide garantie bent u volledig beschermd tegen onverwachte veterinaire kosten.

Transparantie en professionaliteit

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op transparantie en professionaliteit. We begrijpen dat het hebben van een huisdier grote verantwoordelijkheden met zich meebrengt, en daarom streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze garantievoorwaarden zijn duidelijk geformuleerd en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Conclusie

Bij Pomeranian Residence geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg voor onze pups, zelfs nadat ze hun nieuwe thuis hebben gevonden. Onze uitgebreide garantievoorwaarden zijn ontworpen om u gemoedsrust te bieden en ervoor te zorgen dat uw pup de beste start in het leven krijgt. Kies voor Pomeranian Residence en geniet van de gemoedsrust die komt met onze toonaangevende garantievoorwaarden.

Heel veel gezondheid en plezier gewenst met de Pluizenbol!

Noelle - 19:37 @ Algemeen, Pomeranian Residence

16.02.2024

Het voeren van je Pomeranian puppy: een gids voor gezonde groei en vitaliteit!

Voeding Pomeranian Pomeriaan.jpg

Als trotse eigenaar van een Pomeranian puppy wil je er natuurlijk voor zorgen dat hij alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste voer?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat een Pomeranian puppy zijn grootste groei doormaakt in de eerste zes maanden van zijn leven. Deze cruciale periode vereist speciale zorg en aandacht, vooral op het gebied van voeding. Het juiste dieet is immers de basis voor een goede gezondheid en het welzijn van je harige vriend! Een gevarieerd dieet, bestaande uit hoogwaardige voeding, is essentieel. Het wordt sterk afgeraden om vaak van voer te wisselen, omdat dit kan leiden tot spijsverterings problemen en allergieën. Kies daarom zorgvuldig een voeding die past bij de behoeften van jouw puppy en houd je aan dit dieet gedurende zijn hele leven.

Je kunt de kwaliteit van het gekozen dieet beoordelen aan de hand van de gezondheid van je puppy. Let op tekenen van welzijn, zoals heldere ogen, een glanzende vacht en regelmatige stoelgang. Een gezonde puppy is actief en levendig, zonder jeuk of andere ongemakken.
Super premium droogvoer is een uitstekende keuze voor je Pomeranian. Dit evenwichtige dieet voorziet in alle benodigde voedingsstoffen en vitamines die nodig zijn voor een optimale groei en ontwikkeling. Vermijd het geven van tafelrestjes en andere menselijke voedingsmiddelen, aangezien deze schadelijk kunnen zijn voor de gevoelige maag van je puppy.

Zorg er altijd voor dat er schoon water beschikbaar is voor je puppy, vooral bij het voeren van droogvoer. Hydratatie is essentieel voor een goede gezondheid en spijsvertering.

Het is ook belangrijk om geleidelijk over te stappen op een nieuw dieet, indien nodig, om mogelijke maagklachten te voorkomen. Laat je puppy wennen aan zijn nieuwe omgeving en voeding voordat je grote veranderingen aanbrengt.

Het is van groot belang om je Pomeranian pup rustig te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving gedurende minstens 2 tot 3 weken. De verandering van omgeving, het aanpassen aan nieuw water en recente vaccinaties kunnen namelijk stress veroorzaken voor een jong en onvolgroeid lichaam.

Bij het voeren is het raadzaam om gedroogde lekkernijen en botten te vermijden, gezien het risico op verstikking door botsplinters en restanten. Kies in plaats daarvan voor voeding die goed is voor de tanden, zoals rauw rundvlees (minstens 3 dagen ingevroren) en botten. Beperk echter de hoeveelheid rauwe groenten zoals wortelen, paprika’s, pompoenen en komkommer.

Het is tevens verstandig om je huisdier niet te voeden met menselijk voedsel, zoals worst, brood, gebak, kruiden, zout, zoetigheden, vet, kool, radijs, tomaten, ijs, noten, zaden, kaas met meer dan 17% vet. Dit kan schadelijk zijn voor de kleine maag van je Pomeranian.

Wat betreft het aantal voedingen: na 3-4 maanden is het aan te raden om 4 keer per dag te voeren. Vanaf 4 maanden tot een jaar, kun je terugschakelen naar 3 keer per dag. Na een jaar mag je overgaan op 2 keer per dag voeren.

Door je Pomeranian puppy een uitgebalanceerd dieet te geven en goed voor hem te zorgen, leg je de basis voor een lang en gelukkig leven samen. Blijf attent op zijn behoeften en geniet van de bijzondere band die je met hem zult opbouwen!

Uiteraard geven wij als fokker super premium droogvoer en geven wij u uitgebreid voedingsadvies voor uw pup en uw volwassen Pomeranian. We hebben nu al jaren ervaring met het ras en hun voedsel als Exclusive Pomeranian Fokker.

Veel plezier met het voeden en verzorgen van je kleine pluizenbol!

Noelle - 22:21 @ Voeding

14.02.2024

Pomeriaan Kopen? Hoe kies je de perfecte Pomeranian puppy……….!

Pomeranian Residence Exclusie Pomeranian Breeder.jpg

Hoe kies je de perfecte Pomeranian puppy? Laten we dat eens bekijken!

Allereerst, voordat je die pluizige bal van vreugde in huis haalt, is het van essentieel belang om de standaard van het ras te begrijpen. Of je nu van plan bent om deel te nemen aan hondenshows of gewoon op zoek bent naar een trouwe metgezel, het selecteren van een betrouwbare fokker is een cruciale eerste stap.

Begin je zoektocht bij gerenommeerde fokkers die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van hun puppy’s. Deze fokkers zorgen niet alleen voor de voeding van kwaliteitsvoer, passend bij de levensfase van de puppy, maar zetten zich ook in voor een optimale socialisatie en leefomstandigheden voor de pups.

Bij het bezoeken van de fokkerij, let op de netheid en verzorging van de omgeving. Een professionele fokker zal een schone en goed onderhouden faciliteit hebben waar de pups in een gezonde omgeving kunnen opgroeien.

Houd er rekening mee dat het afgeraden wordt om een puppy te kopen van marktplaats of andere vergelijkbare platforms waar eenmalige nestjes worden aangeboden. Bij dergelijke nestjes wordt vaak niet dezelfde aandacht besteed aan voeding, socialisatie, en de gezondheidsgeschiedenis van de ouders. Bovendien bieden fokkers meestal garanties, terwijl bij particulieren dit niet het geval is.

Het is van vitaal belang om een puppy te krijgen met een gedetailleerd gezondheidscertificaat van een fokker. Zo’n certificaat biedt niet alleen gemoedsrust voor de koper, maar het kan ook helpen bij het voorkomen van mogelijke gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan bij het kopen van een puppy van een particulier.

Als extra geruststelling kunnen potentiële kopers er ook op vertrouwen dat onze fokkerij lid is van de Raad van Beheer voor Kynologie. Dit betekent dat onze praktijken en ethiek voldoen aan de strengste normen en richtlijnen die zijn vastgesteld door de nationale autoriteit voor hondenfokken in Nederland.

Bovendien bieden wij een unieke garantie aan: onze puppies worden geleverd met een 12 maanden garantie via de huisdierverzekering van PetSecur. Dit betekent dat je gedurende het eerste jaar van het leven van je pup gedekt bent voor eventuele onverwachte medische kosten.

Een goede fokker biedt vaak advies en ondersteuning aan nieuwe eigenaren, zelfs nadat de puppy is gekocht. Ze zijn er om te helpen bij eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het opgroeien van de pup.

Dus, voordat je je nieuwe harige vriend verwelkomt, neem de tijd om de juiste fokker te vinden. Door deze zorgvuldige aanpak te volgen, kun je genieten van de reis van het opvoeden van je nieuwe metgezel met vertrouwen en gemoedsrust!

Veel geluk met je zoektocht naar de perfecte Pomeranian puppy!

Noelle - 20:38 @ Algemeen

28.01.2024

Geboorte Prachtige Mini Elite Bearface Baby’s

Mini Elite Bearface Pomeranian Babys.jpgBij Pomeranian Residence hebben we onlangs het geluk gehad om getuige te zijn van iets heel speciaals: de geboorte van drie adembenemende mini elite bearface orange Pomeranians. Twee schattige reutjes en een prachtig teefje hebben ons hart gestolen en ons huis met vreugde gevuld.

Elk van deze kleintjes is een meesterwerk met hun weelderige, oranje vacht en onweerstaanbare bearface-uitstraling. Vanaf het eerste moment dat ze hun ogen openden, was het duidelijk dat ze iets bijzonders waren - een perfecte combinatie van schoonheid, charme en speelsheid.

De zorg voor deze kleintjes is een reis vol liefde en toewijding. Van de zorgvuldige voeding tot de eerste speelse stapjes, elk moment met hen is een herinnering die we koesteren. Het zien groeien van deze prachtige pups is een ervaring die ons steeds weer doet realiseren hoe bevoorrecht we zijn om deel uit te maken van hun leven.

We kijken met veel verwachting uit naar de toekomst, wetende dat deze drie prachtige wezens klaar staan om hun nieuwe gezinnen net zoveel vreugde te brengen als ze ons hebben gebracht.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 18:18 @ Puppy's

05.01.2024

Een Jaar Vol Groei en Vreugde: Onze Reis door 2023 bij Pomeranian Residence

Pomeriaan Kopen Pomeranian Residence.jpgEen terugblik op 2023:

Het jaar 2023 markeert een bijzonder hoofdstuk in de geschiedenis van Pomeranian Residence. Het was een jaar gevuld met liefde, groei, en onvergetelijke momenten. Terwijl we terugkijken op deze reis, delen we graag enkele van de hoogtepunten die dit jaar zo speciaal maakten.

De Reis van Onze Pups naar Nieuwe Thuisfronten:
Elk jaar zijn er momenten die ons hart vullen met trots en vreugde, maar 2023 overtrof al onze verwachtingen. We hebben dit jaar tientallen van onze prachtige Pomeranian pups zien vertrekken naar hun nieuwe families. Het was een voorrecht om te zien hoe elke pup zijn of haar perfecte match vond. Deze emotionele ontmoetingen, vol tranen en gelach, zijn de kern van wat we doen bij Pomeranian Residence.

Bijzondere Gasten:
Een van de hoogtepunten van 2023 was de eer om enkele bekende Nederlanders te mogen ontmoeten. Hoewel we hun privacy respecteren en geen namen kunnen noemen, waren we vereerd om een populaire televisiepersoonlijkheid en een gerespecteerde voetballer uit de Eredivisie te mogen begroeten bij Pomeranian Residence. Het was fascinerend om te zien hoe onze Pomeranians zelfs de harten van deze publieke figuren veroverden. Hun keuze voor onze pups is een bevestiging van de liefde en toewijding waarmee we onze Pomeranians grootbrengen.

Deskundigheid in Actie:
Dit jaar werd onze expertise ook buiten de kennel erkend. We zijn twee keer benaderd om als onafhankelijk deskundige op te treden in verzekeringsclaims. Deze ervaringen waren niet alleen een bewijs van onze kennis en vaardigheden, maar ook een kans om een bredere impact te hebben op de Pomeranian-gemeenschap.

Een Blik op Onze Pomeranians:
Onze blog zou niet compleet zijn zonder een speciale vermelding van onze Pomeranians zelf. Dit jaar zagen we enkele van onze pups uitgroeien tot prachtige, volwassen honden. Hun ontwikkeling, van speelse pups tot elegante volwassenen, is een vreugde om te aanschouwen.

Reflecties en Dankbaarheid:
Terwijl we terugkijken op 2023, zijn we vervuld van dankbaarheid. We willen onze klanten, vrienden, en de Pomeranian-gemeenschap bedanken voor hun voortdurende steun en liefde. Jullie enthousiasme en toewijding aan deze prachtige honden zijn wat ons drijft in ons werk.

Vooruitkijken naar 2024:
Met 2024 voor de deur staan we te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, meer liefdevolle families te ontmoeten en natuurlijk, veel meer schattige Pomeranian pups te verwelkomen. We blijven ons inzetten voor het fokken van gezonde, gelukkige en prachtige Pomeranians, en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Van ons allen bij Pomeranian Residence, dank u voor een onvergetelijk jaar. We wensen iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe. Laten we samen blijven genieten van de onvergelijkbare vreugde die deze prachtige Pomeranians in ons leven brengen.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 21:36 @ Algemeen

18.12.2023

Kerstvreugde bij Pomeranian Residence: Een Feestelijke Fotoshoot

DSC_3162.jpgDSC_2974.jpg
DSC_2993.jpgDSC_3138.jpgDSC_3039.jpgDSC_2952.jpg
DSC_2939.jpgDSC_2969.jpg
DSC_2956.jpg
De feestdagen zijn een tijd van vreugde, warmte en familie, en bij Pomeranian Residence hebben we deze magie gevangen in onze speciale kerstfotoshoot. Onze schattige Pomeranians hebben zich van hun meest feestelijke kant laten zien en we zijn verheugd om deze prachtige momenten met jullie te delen.

Onze kleine vrienden waren de sterren van de dag, gekleed in hun feestelijkste outfits. Van zachte kersttruien tot sprankelende strikjes, ze zagen eruit als echte kerstengeltjes. De fotoshoot vond plaats in een gezellige setting, compleet met een fonkelende kerstboom, kleurrijke lichtjes en een overvloed aan kerstdecoraties.

Elke Pomeranian had zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid, wat zorgde voor een reeks hartverwarmende en soms hilarische foto’s. Mona Lisa was de onbetwiste koningin in haar jurkje, terwijl Prada schitterde met haar kerstjurk. Snowy stal de show met zijn ondeugende blik en een piepklein rendiergewei.

Naast het maken van mooie herinneringen, willen we met deze foto’s de kerstsfeer bij onze volgers thuisbrengen. Kerstmis is een tijd van liefde en vreugde, en onze Pomeranians weten precies hoe ze deze gevoelens moeten overbrengen.

Wij hopen dat deze foto’s jullie net zoveel vreugde brengen als ze ons hebben gebracht. Van ons hele team bij Pomeranian Residence, wensen we iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Laten we deze momenten van geluk en samenzijn koesteren.

Kerstgroetjes

Noëlle

Noelle - 18:30 @ Algemeen

13.12.2023

Een Nieuw Begin: Yuri, Yaro en Yuki, het Y-Nestje van Pomeranian Residence

20231211_221811.jpgGoedenavond,

Met grote vreugde kondigen we de geboorte aan van ons Y-nestje bij Pomeranian Residence, bestaande uit Yuri, Yaro en Yuki. Deze drie onweerstaanbare Pomeranian pups zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en liefde. In deze blogpost delen we het groeiproces van Yuri, Yaro en Yuki, van hun eerste voorzichtige stapjes tot hun speelse stoeipartijen. We belichten hun unieke persoonlijkheden, de zorgvuldige aandacht die we aan hun opvoeding besteden, en hoe elk van hen zich ontplooit tot een gezonde en gelukkige Pomeranian. Ontdek de speciale momenten van dit nestje en hoe ze zich voorbereiden om de harten van hun nieuwe families te veroveren.

Groetjes 

Noëlle

Noelle - 19:50 @ AlgemeenGastenboek

27 entries on 6 pages
Jill Hendriks
09/09/2021 09:37:16 PM
Ik ben dolgelukkig met mijn pomeranian puppy! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om via u een pup aan te schaffen. Vanaf het begin na het eerste telefoongesprek had ik al een goed gevoel en dat is niet meer weggegaan. Toen ik mijn hondje bij u kwam ophalen bonsde mijn hart in mijn keel. Maar toen ik haar zag was ik vol van vreugde. Het gaat heel goed! Ze was heel snel zindelijk en ze speelt graag met de kids. Een echte aanvullening voor ons gezin.....Ik geef jullie 5 sterren met heel mijn hart en het is verdiend !!!
Nicole Hollestelle-Copal
08/06/2021 06:39:44 PM
Wij hebben een aantal weken geleden een herplaatser via Pomeranian Residence opgehaald. Ontzettend fijn contact en ook na het ophalen van onze kleine schat kan ik altijd vragen stellen. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met Luna !! Een dikke 10 voor deze fokker!!
Mark Van der Steen
07/18/2021 03:05:57 PM
We zijn heel erg tevreden over Pomeranian Residence. Goed contact via Whatsapp en duidelijk antwoord gekregen op onze vragen. Ook hebben we (omdat we bijna 4 weken moesten wachten op ons meisje) leuke foto's en video's ontvangen.­..­..­..­..­..­Alles is gelopen zoals afgesproken en ons meisje voelt zich al helemaal thuis bij ons. Dikke 5 sterren zijn verdiend en een pootje van Roos !
Olivia De Backer
04/05/2021 07:45:54 PM
Ik heb mijn beste vriendin van bij jullie! Mijn lieve pomeranian Buddy. Ik ben nog steeds enorm blij met mijn lieve Buddy. We hebben (voor mij) heel lang moeten wachten. Maar toen we ze gingen halen kwam mijn droom helemaal uit!! Ik was super blij met haar ze is super mooi en super schattig! Ik raad dan ook iedereen aan om hier een lieve rasechte Pomeranian pup met stamboom te kopen. Ik ben ze dan ook heel dankbaar voor de vele tijd die ze hadden om al mijn vragen te beantwoorden!! En tot zelfs nu hebben we nog steeds contact! Heel hard bedankt voor alles!!! En als ik ooit nog een pomeranian koop is het zeker bij jullie!!! Veel liefs Olivia en een pootje van Buddy🐾🐾🐶🐶
Christel Lola
02/02/2021 08:38:35 PM
Voor de kerst zouden we onze lola krijgen, helaas kregen we t nieuws dat t hondje ziek was..ze kreeg n kuur , speciale brokken, we moesten dus wachten.....
We waren versteld, wat super netjes dat ze niet zeggen kom de hond maar halen!!! Maar echt denken in t belang van de hond.. ( wat voor de kids moeilijk te begrijpen was ) twee weken later na een laatste check mocht ze weg... wauw super blij zijn we met dr
Zo n grote aanwinst voor onze hele gezin !!! Super bedankt voor de goede zorg voor onze lola
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram