POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


15.03.2024

Puppy Pakketje: Verwen Uw Nieuwe Pomeranian!

OIG3 (29).jpeg
Bij Pomeranian Residence geloven we in een zorgvuldige start voor uw nieuwe Pomeranian. Daarom leveren we onze puppy’s met een speciaal samengesteld Puppy Pakketje, met aandacht voor comfort, gezondheid en plezier. Ontworpen om de overgang naar hun nieuwe thuis te vergemakkelijken, omvat ons pakketje:

Essentiële Puppybenodigdheden: Hoogwaardige items die uw pup helpen zich meteen thuis te voelen.

Handige Tips & Trucs: Een informatieve gids boordevol advies over voeding, training en welzijn.

Speciale Lekkernijen & Speeltjes: Smakelijke traktaties en speelgoed om de band tussen u en uw pup te versterken.

Bovendien ontvangt u onze Uitgebreide Huisdieren Bijsluiter, een informatieve handleiding die u voorziet van diepgaande kennis en praktische begeleiding voor de optimale zorg van uw nieuwe gezinslid. Deze bijsluiter bevat:

• Foto’s voor Visuele Begeleiding: Zie stap voor stap hoe u uw Pomeranian het beste kunt verzorgen.
• Voedingsadvies voor het Eerste Jaar: Een gedetailleerd overzicht van het perfecte dieet om uw pup gezond te laten groeien.
• Verzorgingsadvies: Praktische tips en technieken om de vacht, oren, ogen, tanden en nagels van uw Pomeranian te onderhouden.
• Do’s en Don’ts: Essentiële richtlijnen voor een gelukkige en gezonde levensstijl.
• Verzorgingsmiddelen en Supplementen: Aanbevolen producten om de gezondheid en het welzijn van uw Pomeranian te ondersteunen.

Wij willen dat uw Pomeranian niet alleen een nieuw gezinslid is maar ook de beste zorg krijgt. Met ons Puppy Pakketje bereiden we uw pluizige vriend voor op een leven vol liefde en avontuur. Ontdek samen de vreugde van het hebben van een Pomeranian!

Noelle - 18:15 @ Algemeen, Puppy's, Verzorging, Pomeranian Residence

20.02.2024

Een diepgaande blik op garantie: waarom Pomeranian Residence voorop loopt

12 Maanden garantie op Puppys bij Pomeranian Residence.jpgAls gepassioneerde Pomeranian-fokkers begrijpen we de zorgen die eigenaren hebben bij het verwelkomen van een nieuwe pup in hun leven. Garanties spelen een cruciale rol in het verzekeren van gemoedsrust voor toekomstige eigenaren, maar niet alle garanties zijn gelijk. Laten we eens kijken naar de garantievoorwaarden die we bij Pomeranian Residence bieden en hoe deze zich onderscheiden van die van de rest.

12 maanden gemoedsrust

Bij Pomeranian Residence gaan we verder dan alleen standaardgaranties. Terwijl veel andere fokkers en bemiddelaars slechts 6 maanden garantie bieden, strekken onze garantievoorwaarden zich uit over een volledige 12 maanden. Deze garantie wordt bepaald door de voorwaarden in de verzekering van Petsecur, een toonaangevende huisdierverzekeraar.

Erfelijke aandoeningen en meer

Veel fokkers en bemiddelaars beperken hun garanties tot erfelijke aandoeningen, maar wij gaan verder. Bij Pomeranian Residence geven we niet enkel garantie op erfelijke aandoeningen, maar ook alle andere medische kosten die kunnen ontstaan tijdens het eerste jaar van het leven van uw pup. Met onze uitgebreide garantie bent u volledig beschermd tegen onverwachte veterinaire kosten.

Transparantie en professionaliteit

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op transparantie en professionaliteit. We begrijpen dat het hebben van een huisdier grote verantwoordelijkheden met zich meebrengt, en daarom streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze garantievoorwaarden zijn duidelijk geformuleerd en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Conclusie

Bij Pomeranian Residence geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg voor onze pups, zelfs nadat ze hun nieuwe thuis hebben gevonden. Onze uitgebreide garantievoorwaarden zijn ontworpen om u gemoedsrust te bieden en ervoor te zorgen dat uw pup de beste start in het leven krijgt. Kies voor Pomeranian Residence en geniet van de gemoedsrust die komt met onze toonaangevende garantievoorwaarden.

Heel veel gezondheid en plezier gewenst met de Pluizenbol!

Noelle - 19:37 @ Algemeen, Pomeranian Residence

14.02.2024

Pomeriaan Kopen? Hoe kies je de perfecte Pomeranian puppy……….!

Pomeranian Residence Exclusie Pomeranian Breeder.jpg

Hoe kies je de perfecte Pomeranian puppy? Laten we dat eens bekijken!

Allereerst, voordat je die pluizige bal van vreugde in huis haalt, is het van essentieel belang om de standaard van het ras te begrijpen. Of je nu van plan bent om deel te nemen aan hondenshows of gewoon op zoek bent naar een trouwe metgezel, het selecteren van een betrouwbare fokker is een cruciale eerste stap.

Begin je zoektocht bij gerenommeerde fokkers die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van hun puppy’s. Deze fokkers zorgen niet alleen voor de voeding van kwaliteitsvoer, passend bij de levensfase van de puppy, maar zetten zich ook in voor een optimale socialisatie en leefomstandigheden voor de pups.

Bij het bezoeken van de fokkerij, let op de netheid en verzorging van de omgeving. Een professionele fokker zal een schone en goed onderhouden faciliteit hebben waar de pups in een gezonde omgeving kunnen opgroeien.

Houd er rekening mee dat het afgeraden wordt om een puppy te kopen van marktplaats of andere vergelijkbare platforms waar eenmalige nestjes worden aangeboden. Bij dergelijke nestjes wordt vaak niet dezelfde aandacht besteed aan voeding, socialisatie, en de gezondheidsgeschiedenis van de ouders. Bovendien bieden fokkers meestal garanties, terwijl bij particulieren dit niet het geval is.

Het is van vitaal belang om een puppy te krijgen met een gedetailleerd gezondheidscertificaat van een fokker. Zo’n certificaat biedt niet alleen gemoedsrust voor de koper, maar het kan ook helpen bij het voorkomen van mogelijke gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan bij het kopen van een puppy van een particulier.

Als extra geruststelling kunnen potentiële kopers er ook op vertrouwen dat onze fokkerij lid is van de Raad van Beheer voor Kynologie. Dit betekent dat onze praktijken en ethiek voldoen aan de strengste normen en richtlijnen die zijn vastgesteld door de nationale autoriteit voor hondenfokken in Nederland.

Bovendien bieden wij een unieke garantie aan: onze puppies worden geleverd met een 12 maanden garantie via de huisdierverzekering van PetSecur. Dit betekent dat je gedurende het eerste jaar van het leven van je pup gedekt bent voor eventuele onverwachte medische kosten.

Een goede fokker biedt vaak advies en ondersteuning aan nieuwe eigenaren, zelfs nadat de puppy is gekocht. Ze zijn er om te helpen bij eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het opgroeien van de pup.

Dus, voordat je je nieuwe harige vriend verwelkomt, neem de tijd om de juiste fokker te vinden. Door deze zorgvuldige aanpak te volgen, kun je genieten van de reis van het opvoeden van je nieuwe metgezel met vertrouwen en gemoedsrust!

Veel geluk met je zoektocht naar de perfecte Pomeranian puppy!

Noelle - 20:38 @ Algemeen

05.01.2024

Een Jaar Vol Groei en Vreugde: Onze Reis door 2023 bij Pomeranian Residence

Pomeriaan Kopen Pomeranian Residence.jpgEen terugblik op 2023:

Het jaar 2023 markeert een bijzonder hoofdstuk in de geschiedenis van Pomeranian Residence. Het was een jaar gevuld met liefde, groei, en onvergetelijke momenten. Terwijl we terugkijken op deze reis, delen we graag enkele van de hoogtepunten die dit jaar zo speciaal maakten.

De Reis van Onze Pups naar Nieuwe Thuisfronten:
Elk jaar zijn er momenten die ons hart vullen met trots en vreugde, maar 2023 overtrof al onze verwachtingen. We hebben dit jaar tientallen van onze prachtige Pomeranian pups zien vertrekken naar hun nieuwe families. Het was een voorrecht om te zien hoe elke pup zijn of haar perfecte match vond. Deze emotionele ontmoetingen, vol tranen en gelach, zijn de kern van wat we doen bij Pomeranian Residence.

Bijzondere Gasten:
Een van de hoogtepunten van 2023 was de eer om enkele bekende Nederlanders te mogen ontmoeten. Hoewel we hun privacy respecteren en geen namen kunnen noemen, waren we vereerd om een populaire televisiepersoonlijkheid en een gerespecteerde voetballer uit de Eredivisie te mogen begroeten bij Pomeranian Residence. Het was fascinerend om te zien hoe onze Pomeranians zelfs de harten van deze publieke figuren veroverden. Hun keuze voor onze pups is een bevestiging van de liefde en toewijding waarmee we onze Pomeranians grootbrengen.

Deskundigheid in Actie:
Dit jaar werd onze expertise ook buiten de kennel erkend. We zijn twee keer benaderd om als onafhankelijk deskundige op te treden in verzekeringsclaims. Deze ervaringen waren niet alleen een bewijs van onze kennis en vaardigheden, maar ook een kans om een bredere impact te hebben op de Pomeranian-gemeenschap.

Een Blik op Onze Pomeranians:
Onze blog zou niet compleet zijn zonder een speciale vermelding van onze Pomeranians zelf. Dit jaar zagen we enkele van onze pups uitgroeien tot prachtige, volwassen honden. Hun ontwikkeling, van speelse pups tot elegante volwassenen, is een vreugde om te aanschouwen.

Reflecties en Dankbaarheid:
Terwijl we terugkijken op 2023, zijn we vervuld van dankbaarheid. We willen onze klanten, vrienden, en de Pomeranian-gemeenschap bedanken voor hun voortdurende steun en liefde. Jullie enthousiasme en toewijding aan deze prachtige honden zijn wat ons drijft in ons werk.

Vooruitkijken naar 2024:
Met 2024 voor de deur staan we te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, meer liefdevolle families te ontmoeten en natuurlijk, veel meer schattige Pomeranian pups te verwelkomen. We blijven ons inzetten voor het fokken van gezonde, gelukkige en prachtige Pomeranians, en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Van ons allen bij Pomeranian Residence, dank u voor een onvergetelijk jaar. We wensen iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe. Laten we samen blijven genieten van de onvergelijkbare vreugde die deze prachtige Pomeranians in ons leven brengen.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 21:36 @ Algemeen

18.12.2023

Kerstvreugde bij Pomeranian Residence: Een Feestelijke Fotoshoot

DSC_3162.jpgDSC_2974.jpg
DSC_2993.jpgDSC_3138.jpgDSC_3039.jpgDSC_2952.jpg
DSC_2939.jpgDSC_2969.jpg
DSC_2956.jpg
De feestdagen zijn een tijd van vreugde, warmte en familie, en bij Pomeranian Residence hebben we deze magie gevangen in onze speciale kerstfotoshoot. Onze schattige Pomeranians hebben zich van hun meest feestelijke kant laten zien en we zijn verheugd om deze prachtige momenten met jullie te delen.

Onze kleine vrienden waren de sterren van de dag, gekleed in hun feestelijkste outfits. Van zachte kersttruien tot sprankelende strikjes, ze zagen eruit als echte kerstengeltjes. De fotoshoot vond plaats in een gezellige setting, compleet met een fonkelende kerstboom, kleurrijke lichtjes en een overvloed aan kerstdecoraties.

Elke Pomeranian had zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid, wat zorgde voor een reeks hartverwarmende en soms hilarische foto’s. Mona Lisa was de onbetwiste koningin in haar jurkje, terwijl Prada schitterde met haar kerstjurk. Snowy stal de show met zijn ondeugende blik en een piepklein rendiergewei.

Naast het maken van mooie herinneringen, willen we met deze foto’s de kerstsfeer bij onze volgers thuisbrengen. Kerstmis is een tijd van liefde en vreugde, en onze Pomeranians weten precies hoe ze deze gevoelens moeten overbrengen.

Wij hopen dat deze foto’s jullie net zoveel vreugde brengen als ze ons hebben gebracht. Van ons hele team bij Pomeranian Residence, wensen we iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Laten we deze momenten van geluk en samenzijn koesteren.

Kerstgroetjes

Noëlle

Noelle - 18:30 @ Algemeen

13.12.2023

Een Nieuw Begin: Yuri, Yaro en Yuki, het Y-Nestje van Pomeranian Residence

20231211_221811.jpgGoedenavond,

Met grote vreugde kondigen we de geboorte aan van ons Y-nestje bij Pomeranian Residence, bestaande uit Yuri, Yaro en Yuki. Deze drie onweerstaanbare Pomeranian pups zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en liefde. In deze blogpost delen we het groeiproces van Yuri, Yaro en Yuki, van hun eerste voorzichtige stapjes tot hun speelse stoeipartijen. We belichten hun unieke persoonlijkheden, de zorgvuldige aandacht die we aan hun opvoeding besteden, en hoe elk van hen zich ontplooit tot een gezonde en gelukkige Pomeranian. Ontdek de speciale momenten van dit nestje en hoe ze zich voorbereiden om de harten van hun nieuwe families te veroveren.

Groetjes 

Noëlle

Noelle - 19:50 @ Algemeen

05.10.2023

Binnenkort Halloween !!!!!

DSC_7428_InPixio.jpgDSC_7023.jpgDSC_7314.jpgGoedemorgen lieve Dierenvrienden,

Aan het eind van de maand is het weer zover: op 31 Oktober is Halloween. Speciaal voor deze gelegenheid is onze website omgetoverd tot Scary Pomeranian Site. Onze poms hebben hun engste pakjes aangetrokken om jullie eens goed bang te maken!

Groetjes Noëlle

Noelle - 11:53 @ Algemeen

20.09.2023

Onderzoek Universiteit Utrecht Leeftijdsbepaling bij puppy’s aan de hand van gebitswissel

UM Dierenkliniek Utrecht.png
Goedemiddag beste Pom vrienden,

Het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar het wisselpatroon van de snijtanden bij honden. Dit kan van grote betekenis zijn bij het tegengaan van import van te jonge puppy’s naar Nederland. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de leeftijd waarop bij puppy’s van verschillende rassen de snijtanden wisselen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten probeert het expertisecentrum een betrouwbare methode te ontwikkelen voor het inschatten van de leeftijd van een pup.

Alle puppy’s van Pomeranian Residence hebben meegedaan aan dit onderzoek vanaf de periode november 2021 tot en met mei 2023. We hopen dat wij hiermee een enorme bijdrage hebben geleverd om de import van te jonge puppy’s en illegale puppyhandel tegen te gaan.
Momenteel verwachten wij de onderzoeksresultaten. Zodra deze bekend zijn zullen we deze bekendmaken via deze blog!

Ik hou jullie op de hoogte……….

Groetjes
Noëlle

Noelle - 17:22 @ Algemeen

19.09.2023

Nieuw Partnerschap met Huisdierverzekering PetSecur

pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page2.jpg
pet-secur-flyer-pomeranian-v1.page1.jpgGoedemiddag Allemaal,

Wisten jullie dat wij vanaf 1 juli 2023 een nieuw partnerschap hebben afgesloten met PetSecur. Speciaal voor ons heeft PetSecur een mooie flyer laten afdrukken die is bijgesloten in ons puppypakket met een overzicht van de vergoedingen per zorgsoort. Ambassadeur van PetSecur is dierenarts Piet Hellemans o.a. bekend van diverse dierenprogramma’s van SBS6 en RTL4.

Wij zijn blij met dit nieuw Partnerschap en hopen dat wij nog jaren onze samenwerking kunnen voortzetten……..

Fijna dag gewenst en groetjes,

Noëlle

Noelle - 12:10 @ Algemeen

26.08.2023

Start van onze Pomeranian Residence Blog

Logo Nieuw Groot.jpegGoedemiddag lieve Pomeranian Lovers,

Ik ben blij jullie te kunnen meedelen dat ik vandaag een nieuw onderdeel aan mijn website heb toegevoegd: een Blog met vele nieuwtjes en weetjes. Ik zal ook regelmatig een nieuwsbericht posten met leuke foto’s van onze Pomeranian Puppy’s!

Ik wens jullie alvast veel plezier op mijn nieuw Blog!

Met diervriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 13:16 @ AlgemeenGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram