POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


16.02.2024

Het voeren van je Pomeranian puppy: een gids voor gezonde groei en vitaliteit!

Voeding Pomeranian Pomeriaan.jpg

Als trotse eigenaar van een Pomeranian puppy wil je er natuurlijk voor zorgen dat hij alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste voer?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat een Pomeranian puppy zijn grootste groei doormaakt in de eerste zes maanden van zijn leven. Deze cruciale periode vereist speciale zorg en aandacht, vooral op het gebied van voeding. Het juiste dieet is immers de basis voor een goede gezondheid en het welzijn van je harige vriend! Een gevarieerd dieet, bestaande uit hoogwaardige voeding, is essentieel. Het wordt sterk afgeraden om vaak van voer te wisselen, omdat dit kan leiden tot spijsverterings problemen en allergieën. Kies daarom zorgvuldig een voeding die past bij de behoeften van jouw puppy en houd je aan dit dieet gedurende zijn hele leven.

Je kunt de kwaliteit van het gekozen dieet beoordelen aan de hand van de gezondheid van je puppy. Let op tekenen van welzijn, zoals heldere ogen, een glanzende vacht en regelmatige stoelgang. Een gezonde puppy is actief en levendig, zonder jeuk of andere ongemakken.
Super premium droogvoer is een uitstekende keuze voor je Pomeranian. Dit evenwichtige dieet voorziet in alle benodigde voedingsstoffen en vitamines die nodig zijn voor een optimale groei en ontwikkeling. Vermijd het geven van tafelrestjes en andere menselijke voedingsmiddelen, aangezien deze schadelijk kunnen zijn voor de gevoelige maag van je puppy.

Zorg er altijd voor dat er schoon water beschikbaar is voor je puppy, vooral bij het voeren van droogvoer. Hydratatie is essentieel voor een goede gezondheid en spijsvertering.

Het is ook belangrijk om geleidelijk over te stappen op een nieuw dieet, indien nodig, om mogelijke maagklachten te voorkomen. Laat je puppy wennen aan zijn nieuwe omgeving en voeding voordat je grote veranderingen aanbrengt.

Het is van groot belang om je Pomeranian pup rustig te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving gedurende minstens 2 tot 3 weken. De verandering van omgeving, het aanpassen aan nieuw water en recente vaccinaties kunnen namelijk stress veroorzaken voor een jong en onvolgroeid lichaam.

Bij het voeren is het raadzaam om gedroogde lekkernijen en botten te vermijden, gezien het risico op verstikking door botsplinters en restanten. Kies in plaats daarvan voor voeding die goed is voor de tanden, zoals rauw rundvlees (minstens 3 dagen ingevroren) en botten. Beperk echter de hoeveelheid rauwe groenten zoals wortelen, paprika’s, pompoenen en komkommer.

Het is tevens verstandig om je huisdier niet te voeden met menselijk voedsel, zoals worst, brood, gebak, kruiden, zout, zoetigheden, vet, kool, radijs, tomaten, ijs, noten, zaden, kaas met meer dan 17% vet. Dit kan schadelijk zijn voor de kleine maag van je Pomeranian.

Wat betreft het aantal voedingen: na 3-4 maanden is het aan te raden om 4 keer per dag te voeren. Vanaf 4 maanden tot een jaar, kun je terugschakelen naar 3 keer per dag. Na een jaar mag je overgaan op 2 keer per dag voeren.

Door je Pomeranian puppy een uitgebalanceerd dieet te geven en goed voor hem te zorgen, leg je de basis voor een lang en gelukkig leven samen. Blijf attent op zijn behoeften en geniet van de bijzondere band die je met hem zult opbouwen!

Uiteraard geven wij als fokker super premium droogvoer en geven wij u uitgebreid voedingsadvies voor uw pup en uw volwassen Pomeranian. We hebben nu al jaren ervaring met het ras en hun voedsel als Exclusive Pomeranian Fokker.

Veel plezier met het voeden en verzorgen van je kleine pluizenbol!

Noelle - 22:21 @ VoedingGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram