POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


15.03.2024

Puppy Pakketje: Verwen Uw Nieuwe Pomeranian!

OIG3 (29).jpeg
Bij Pomeranian Residence geloven we in een zorgvuldige start voor uw nieuwe Pomeranian. Daarom leveren we onze puppy’s met een speciaal samengesteld Puppy Pakketje, met aandacht voor comfort, gezondheid en plezier. Ontworpen om de overgang naar hun nieuwe thuis te vergemakkelijken, omvat ons pakketje:

Essentiële Puppybenodigdheden: Hoogwaardige items die uw pup helpen zich meteen thuis te voelen.

Handige Tips & Trucs: Een informatieve gids boordevol advies over voeding, training en welzijn.

Speciale Lekkernijen & Speeltjes: Smakelijke traktaties en speelgoed om de band tussen u en uw pup te versterken.

Bovendien ontvangt u onze Uitgebreide Huisdieren Bijsluiter, een informatieve handleiding die u voorziet van diepgaande kennis en praktische begeleiding voor de optimale zorg van uw nieuwe gezinslid. Deze bijsluiter bevat:

• Foto’s voor Visuele Begeleiding: Zie stap voor stap hoe u uw Pomeranian het beste kunt verzorgen.
• Voedingsadvies voor het Eerste Jaar: Een gedetailleerd overzicht van het perfecte dieet om uw pup gezond te laten groeien.
• Verzorgingsadvies: Praktische tips en technieken om de vacht, oren, ogen, tanden en nagels van uw Pomeranian te onderhouden.
• Do’s en Don’ts: Essentiële richtlijnen voor een gelukkige en gezonde levensstijl.
• Verzorgingsmiddelen en Supplementen: Aanbevolen producten om de gezondheid en het welzijn van uw Pomeranian te ondersteunen.

Wij willen dat uw Pomeranian niet alleen een nieuw gezinslid is maar ook de beste zorg krijgt. Met ons Puppy Pakketje bereiden we uw pluizige vriend voor op een leven vol liefde en avontuur. Ontdek samen de vreugde van het hebben van een Pomeranian!

Noelle - 18:15 @ Algemeen, Puppy's, Verzorging, Pomeranian Residence

23.02.2024

Wat heb je nodig voor de komst van je Pomeranian Puppy?

Pomeranian Residence Puppy Op komst.jpg

Voorbereiding op de komst van je nieuwe Pomeranian puppy vereist gedegen planning. Zorg voor een comfortabele slaapplaats en een plekje om te eten, evenals een specifieke plek voor de pup om zijn behoeften te doen. Hoewel het handig is om een veilige puppyren te hebben om de pup te beschermen wanneer je niet in de buurt bent, is het cruciaal dat dit geen beperking wordt, en laat de puppy vrij door het huis bewegen.

Ondanks hun geringe omvang en robuustheid kunnen zelfs binnenhuis ongelukjes gebeuren. Voorzorgsmaatregelen, zoals het vermijden van plotseling dichtslaande deuren, voorkomen dat de puppy ergens op springt, en het zorgvuldig monitoren van kinderen en andere huisdieren tijdens het spelen met de pup, zijn essentieel. Zorg er ook voor dat er geen potentieel gevaarlijke voorwerpen binnen bereik van de puppy zijn, zoals kabels of kleine objecten die ingeslikt kunnen worden.

Naast het creëren van een veilige omgeving zijn er andere cruciale aspecten om te overwegen bij de komst van je puppy:

Socialisatie: Het is van groot belang om je puppy bloot te stellen aan verschillende mensen, dieren en omgevingen om angst en gedragsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Training: Begin met het aanleren van basiscommando’s zoals zit, lig en hier komen. Beloon goed gedrag met lof en traktaties, en wees geduldig tijdens de training.

Dierenartsbezoeken: Plan een afspraak bij de dierenarts voor een eerste controle en om het vaccinatieschema te bespreken. Regelmatige controles dragen bij aan de algehele gezondheid van je puppy.

Voeding: Kies een hoogwaardig voer aangepast aan de leeftijd en grootte van je puppy. Volg de aanbevelingen van de fokker en wees terughoudend met het geven van tafelrestjes, omdat deze ongezond kunnen zijn voor je puppy.

Beweging: Zorg voor voldoende lichaamsbeweging en stimulatie met korte wandelingen en speelsessies in huis om overtollige energie kwijt te raken en de band tussen jou en je puppy te versterken.

Veiligheid: Verwijder giftige planten, potentieel gevaarlijke voorwerpen en gebruik kinderbeveiliging op kasten en stopcontacten om de omgeving veilig te maken voor je nieuwe huisgenoot.

Met deze maatregelen kun je je nieuwe, pluizige gezinslid met open armen ontvangen!

Noelle - 19:48 @ Puppy's

28.01.2024

Geboorte Prachtige Mini Elite Bearface Baby’s

Mini Elite Bearface Pomeranian Babys.jpgBij Pomeranian Residence hebben we onlangs het geluk gehad om getuige te zijn van iets heel speciaals: de geboorte van drie adembenemende mini elite bearface orange Pomeranians. Twee schattige reutjes en een prachtig teefje hebben ons hart gestolen en ons huis met vreugde gevuld.

Elk van deze kleintjes is een meesterwerk met hun weelderige, oranje vacht en onweerstaanbare bearface-uitstraling. Vanaf het eerste moment dat ze hun ogen openden, was het duidelijk dat ze iets bijzonders waren - een perfecte combinatie van schoonheid, charme en speelsheid.

De zorg voor deze kleintjes is een reis vol liefde en toewijding. Van de zorgvuldige voeding tot de eerste speelse stapjes, elk moment met hen is een herinnering die we koesteren. Het zien groeien van deze prachtige pups is een ervaring die ons steeds weer doet realiseren hoe bevoorrecht we zijn om deel uit te maken van hun leven.

We kijken met veel verwachting uit naar de toekomst, wetende dat deze drie prachtige wezens klaar staan om hun nieuwe gezinnen net zoveel vreugde te brengen als ze ons hebben gebracht.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 18:18 @ Puppy's

09.12.2023

Nieuw Nestje Puppy’s geboren

Pomeranian Residence nieuw nestje puppys.jpg
Goedenavond lieve mensen,

Met veel trots kan ik jullie meedelen dat er een nieuw nestje prachtige Pomeranian puppy’s geboren zijn!

Binnenkort volgt er een update met foto’s van de puppy’s en hun ouders. Uiteraard kan er kennisgemaakt worden met de hele familie Pomeranians (vader, moeder en hun puppy’s). Ze moeten wel nog even iets groeien want ze zijn nog heel erg klein…….Het is een nestje met de letter “Y”. 

Groetjes Noëlle

Noelle - 20:00 @ Puppy's

10.10.2023

Nestje puppy’s geboren met de letter “V”

VideoCapture_20231008-210532.jpgGoedemorgen Lieve Pom vrienden,

Vorige week is bij ons een nestje Puppy’s geboren. 2 Orange Sable en 2 Cream reutjes. Hun namen zijn Valentino, Valerio, Vicenzo & Vito. Moeder en pups maken het goed en ze nemen iedere dag mooi in gewicht toe. 

Groetjes,

Noëlle

Noelle - 09:03 @ Puppy's

08.10.2023

Een prachtig Reutje geboren: Willow

VideoCapture_20231008-211158.jpgGoedenavond Lieve Pom vrienden,

Vorige week is onze Estrella bevallen van een prachtig Reutje “Willow”. Zijn kleur is orange en hij drinkt heel veel lekkere melk bij mamma. Hij is nu 1 weekje…….

Groetjes,

Noëlle

Noelle - 21:25 @ Puppy's

18.09.2023

In Blije Verwachting: nieuw nestje Puppy’s

IMG-20230918-WA0034.jpgGoedemiddag Lieve Pomeranian Lovers,

Ik heb nieuws: in oktober verwachten wij weer een prachtig nestje puppy’s! Volspanning wachten wij af en hopen dat alles goed gaat bij de geboorte……

Natuurlijk zullen deze prachtige puppy’s weer in het bezit zijn van een Nederlandse stamboom van de Raad van Beheer, DNA-afstammingscontrole en krijgen ze van ons weer de hoogste huisdierverzekering voor 1 jaar zodat men in de eerste levensfase van de pup verzekerd is tegen eventuele ziektekosten (ook als een ongelukje in een klein hoekje zit en de bijvoorbeeld de pup van de bank springt en pootjes breekt is men verzekerd tegen de kosten).

Natuurlijk houd ik jullie verder op de hoogte via deze blog………

Groetjes

Noëlle

Noelle - 18:16 @ Puppy'sGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram