POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


18.12.2023

Kerstvreugde bij Pomeranian Residence: Een Feestelijke Fotoshoot

DSC_3162.jpgDSC_2974.jpg
DSC_2993.jpgDSC_3138.jpgDSC_3039.jpgDSC_2952.jpg
DSC_2939.jpgDSC_2969.jpg
DSC_2956.jpg
De feestdagen zijn een tijd van vreugde, warmte en familie, en bij Pomeranian Residence hebben we deze magie gevangen in onze speciale kerstfotoshoot. Onze schattige Pomeranians hebben zich van hun meest feestelijke kant laten zien en we zijn verheugd om deze prachtige momenten met jullie te delen.

Onze kleine vrienden waren de sterren van de dag, gekleed in hun feestelijkste outfits. Van zachte kersttruien tot sprankelende strikjes, ze zagen eruit als echte kerstengeltjes. De fotoshoot vond plaats in een gezellige setting, compleet met een fonkelende kerstboom, kleurrijke lichtjes en een overvloed aan kerstdecoraties.

Elke Pomeranian had zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid, wat zorgde voor een reeks hartverwarmende en soms hilarische foto’s. Mona Lisa was de onbetwiste koningin in haar jurkje, terwijl Prada schitterde met haar kerstjurk. Snowy stal de show met zijn ondeugende blik en een piepklein rendiergewei.

Naast het maken van mooie herinneringen, willen we met deze foto’s de kerstsfeer bij onze volgers thuisbrengen. Kerstmis is een tijd van liefde en vreugde, en onze Pomeranians weten precies hoe ze deze gevoelens moeten overbrengen.

Wij hopen dat deze foto’s jullie net zoveel vreugde brengen als ze ons hebben gebracht. Van ons hele team bij Pomeranian Residence, wensen we iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Laten we deze momenten van geluk en samenzijn koesteren.

Kerstgroetjes

Noëlle

Noelle - 18:30 @ AlgemeenGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram