POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


28.01.2024

Geboorte Prachtige Mini Elite Bearface Baby’s

Mini Elite Bearface Pomeranian Babys.jpgBij Pomeranian Residence hebben we onlangs het geluk gehad om getuige te zijn van iets heel speciaals: de geboorte van drie adembenemende mini elite bearface orange Pomeranians. Twee schattige reutjes en een prachtig teefje hebben ons hart gestolen en ons huis met vreugde gevuld.

Elk van deze kleintjes is een meesterwerk met hun weelderige, oranje vacht en onweerstaanbare bearface-uitstraling. Vanaf het eerste moment dat ze hun ogen openden, was het duidelijk dat ze iets bijzonders waren - een perfecte combinatie van schoonheid, charme en speelsheid.

De zorg voor deze kleintjes is een reis vol liefde en toewijding. Van de zorgvuldige voeding tot de eerste speelse stapjes, elk moment met hen is een herinnering die we koesteren. Het zien groeien van deze prachtige pups is een ervaring die ons steeds weer doet realiseren hoe bevoorrecht we zijn om deel uit te maken van hun leven.

We kijken met veel verwachting uit naar de toekomst, wetende dat deze drie prachtige wezens klaar staan om hun nieuwe gezinnen net zoveel vreugde te brengen als ze ons hebben gebracht.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 18:18 @ Puppy'sGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram