POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Including 12 Months Warrenty !

BLOG & NIEUWS POMERANIAN RESIDENCE : Exclusive Pomeranian Breeder

Lees hieronder meer nieuws en nieuwsfeitjes over Pomeranian Residence.


23.02.2024

Wat heb je nodig voor de komst van je Pomeranian Puppy?

Pomeranian Residence Puppy Op komst.jpg

Voorbereiding op de komst van je nieuwe Pomeranian puppy vereist gedegen planning. Zorg voor een comfortabele slaapplaats en een plekje om te eten, evenals een specifieke plek voor de pup om zijn behoeften te doen. Hoewel het handig is om een veilige puppyren te hebben om de pup te beschermen wanneer je niet in de buurt bent, is het cruciaal dat dit geen beperking wordt, en laat de puppy vrij door het huis bewegen.

Ondanks hun geringe omvang en robuustheid kunnen zelfs binnenhuis ongelukjes gebeuren. Voorzorgsmaatregelen, zoals het vermijden van plotseling dichtslaande deuren, voorkomen dat de puppy ergens op springt, en het zorgvuldig monitoren van kinderen en andere huisdieren tijdens het spelen met de pup, zijn essentieel. Zorg er ook voor dat er geen potentieel gevaarlijke voorwerpen binnen bereik van de puppy zijn, zoals kabels of kleine objecten die ingeslikt kunnen worden.

Naast het creëren van een veilige omgeving zijn er andere cruciale aspecten om te overwegen bij de komst van je puppy:

Socialisatie: Het is van groot belang om je puppy bloot te stellen aan verschillende mensen, dieren en omgevingen om angst en gedragsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Training: Begin met het aanleren van basiscommando’s zoals zit, lig en hier komen. Beloon goed gedrag met lof en traktaties, en wees geduldig tijdens de training.

Dierenartsbezoeken: Plan een afspraak bij de dierenarts voor een eerste controle en om het vaccinatieschema te bespreken. Regelmatige controles dragen bij aan de algehele gezondheid van je puppy.

Voeding: Kies een hoogwaardig voer aangepast aan de leeftijd en grootte van je puppy. Volg de aanbevelingen van de fokker en wees terughoudend met het geven van tafelrestjes, omdat deze ongezond kunnen zijn voor je puppy.

Beweging: Zorg voor voldoende lichaamsbeweging en stimulatie met korte wandelingen en speelsessies in huis om overtollige energie kwijt te raken en de band tussen jou en je puppy te versterken.

Veiligheid: Verwijder giftige planten, potentieel gevaarlijke voorwerpen en gebruik kinderbeveiliging op kasten en stopcontacten om de omgeving veilig te maken voor je nieuwe huisgenoot.

Met deze maatregelen kun je je nieuwe, pluizige gezinslid met open armen ontvangen!

Noelle - 19:48 @ Puppy'sGastenboek

27 entries on 6 pages
Gunther en An Plettinck
01/27/2023 07:58:59 AM
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
10/27/2022 01:54:16 PM
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08/08/2022 10:46:34 AM
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
04/08/2022 09:03:32 PM
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
10/03/2021 01:10:36 PM
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Show: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram