POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

POMERANIAN BLOG & NIEUWS

Lees hieronder meer Blogs, nieuws en nieuwsfeitjes van Pomeranian Residence.

Het betrouwbare Pomeranian-blog voor online Pomeranian-informatie en feiten. Deze site bevat educatief materiaal over Pomeranian-honden geschreven door een deskundige Pomeranian-hondenfokker.

Het doel van deze website is om nauwkeurige, authentieke en actuele informatie en feiten over Pomeranian-honden te verstrekken.

Feiten over Pomeranians, Pomeriaan puppyverzorging, Pomeranian gezondheidsproblemen, Pomeranian training en Pomeranian verzorging worden uitvoerig uitgelegd.


05.01.2024

Een Jaar Vol Groei en Vreugde: Onze Reis door 2023 bij Pomeranian Residence

Pomeriaan Kopen Pomeranian Residence.jpgEen terugblik op 2023:

Het jaar 2023 markeert een bijzonder hoofdstuk in de geschiedenis van Pomeranian Residence. Het was een jaar gevuld met liefde, groei, en onvergetelijke momenten. Terwijl we terugkijken op deze reis, delen we graag enkele van de hoogtepunten die dit jaar zo speciaal maakten.

De Reis van Onze Pups naar Nieuwe Thuisfronten:
Elk jaar zijn er momenten die ons hart vullen met trots en vreugde, maar 2023 overtrof al onze verwachtingen. We hebben dit jaar tientallen van onze prachtige Pomeranian pups zien vertrekken naar hun nieuwe families. Het was een voorrecht om te zien hoe elke pup zijn of haar perfecte match vond. Deze emotionele ontmoetingen, vol tranen en gelach, zijn de kern van wat we doen bij Pomeranian Residence.

Bijzondere Gasten:
Een van de hoogtepunten van 2023 was de eer om enkele bekende Nederlanders te mogen ontmoeten. Hoewel we hun privacy respecteren en geen namen kunnen noemen, waren we vereerd om een populaire televisiepersoonlijkheid en een gerespecteerde voetballer uit de Eredivisie te mogen begroeten bij Pomeranian Residence. Het was fascinerend om te zien hoe onze Pomeranians zelfs de harten van deze publieke figuren veroverden. Hun keuze voor onze pups is een bevestiging van de liefde en toewijding waarmee we onze Pomeranians grootbrengen.

Deskundigheid in Actie:
Dit jaar werd onze expertise ook buiten de kennel erkend. We zijn twee keer benaderd om als onafhankelijk deskundige op te treden in verzekeringsclaims. Deze ervaringen waren niet alleen een bewijs van onze kennis en vaardigheden, maar ook een kans om een bredere impact te hebben op de Pomeranian-gemeenschap.

Een Blik op Onze Pomeranians:
Onze blog zou niet compleet zijn zonder een speciale vermelding van onze Pomeranians zelf. Dit jaar zagen we enkele van onze pups uitgroeien tot prachtige, volwassen honden. Hun ontwikkeling, van speelse pups tot elegante volwassenen, is een vreugde om te aanschouwen.

Reflecties en Dankbaarheid:
Terwijl we terugkijken op 2023, zijn we vervuld van dankbaarheid. We willen onze klanten, vrienden, en de Pomeranian-gemeenschap bedanken voor hun voortdurende steun en liefde. Jullie enthousiasme en toewijding aan deze prachtige honden zijn wat ons drijft in ons werk.

Vooruitkijken naar 2024:
Met 2024 voor de deur staan we te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, meer liefdevolle families te ontmoeten en natuurlijk, veel meer schattige Pomeranian pups te verwelkomen. We blijven ons inzetten voor het fokken van gezonde, gelukkige en prachtige Pomeranians, en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Van ons allen bij Pomeranian Residence, dank u voor een onvergetelijk jaar. We wensen iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe. Laten we samen blijven genieten van de onvergelijkbare vreugde die deze prachtige Pomeranians in ons leven brengen.

Met vriendelijke groet,

Noëlle

Noelle - 21:36 @ Algemeen



Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Gunther en An Plettinck
27-01-23 07:58:59
Wij hebben nu 3 weken onze Milo bij ons.
Omdat wij in België wonen, moest Milo 15 weken zijn vooraleer hij over de grens mocht. Wat zijn we blij met hem!
Hij is héél lief en braaf.
Het zijn superlieve mensen, altijd fijne ontvangst, de hondjes zijn alles voor hun. Je kan altijd bij hun terecht. Ze zijn heel bekwaam, hebben héél veel kennis en alles is tot de in puntjes inorde. Een echte aanrader!
Ruth Verdonck en Kristof
27-10-22 13:54:16
Wij hebben ons pupje Pipa nu juist een week en we zijn zo ontzettend blij met haar! Alles is goed verlopen en het contact met Pomeranian Residence is super. Ze zijn heel betrokken en we waren direct heel enthousiast toen we ons pupje bij hen gingen halen. Ze leven echt voor de hondjes. We hebben veel goede tips meegekregen, en we hebben nog contact, alle vragen worden snel beantwoord. Super tevreden!!
Maryna Janssens
08-08-22 10:46:34
Vorige week mijn fantastische pup mogen ontvangen!Werkelijk een zeer mooi en lief dametje.Ben zeer tevreden en superblij.Ook heeft Pomeranianresidence heel veel moeite gedaan om de pup in Spanje te leveren waarvoor dank.Ook nu nog goede contacten met hen en alle vragen worden snel beantwoord
Roy en nikita Mooser
08-04-22 21:03:32
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen opzoek naar onze droom pup!
Wij zijn helemaal verliefd past heel goed in ons gezin.
mocht er ooit nog een bij komen halen we hem zeker weer hier!
Mandy Smeets
03-10-21 13:10:36
We hebben een prachtige pomeranian pup gekregen. Hij is heel erg lief en past perfect binnen onze familie. Het is een echt schatje. Ik ben heel blij dat ik bij u mijn pupje gekocht heb. Alles goed tot in de puntjes geregeld........we zullen Pomeranian Residence aanbevelen.....en zoals beloofd zal ik nog foto's sturen ! Veel lieve pootjes en knuffels van Kenzo
Tonen: 5  10   20




 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram