POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

NIEUW NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS "B"

Pomeranian Residence Erkende Pomeriaan Fokker / Pomeranian Breeder

Bij ons is op 19 Februari 2024 een prachtig nestje Pomeranians geboren: 2 Mini Orange Bearface Reutjes en 1 mini Bearface Orange Teefje. Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd. Moeder en puppy's maken het zeer goed. Ze groeien mooi gestaag. Hun gewicht neemt iedere dag netjes toe...........

Ze mogen (binnen Nederland) verhuizen naar hun nieuwe familie vanaf 8 a 9 weken (ligt eraan hoe sterk de pup op dat moment is) met Nederlands-Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), Nederlandse geboorteregistratie in een door de overheid erkende database en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


Nestje B

Reutje Bandit (beschikbaar)

Reutje Bandit (beschikbaar)

Kleur: Orange

Over: Bandit is een prachtig mooi Bearface Reutje. Hij wordt ca 21 cm en een prachtig mooie compacte bouw.

Reutje Boaz (beschikbaar)

Reutje Boaz (beschikbaar)

Kleur: Orange

Over: Boaz is een mini Orange Bearface Reutje. Zeer zeer klein!

Teefje Bella (gereserveerd)

Teefje Bella (gereserveerd)

Kleur: Orange

Over: Bella is een mini orange Bearface Teefje.....Prachtig mooi snuitje

12 MAANDEN GARANTIE

Bij Pomeranian Residence streven we ernaar om niet alleen uitzonderlijke Pomeranians aan te bieden, maar ook gemoedsrust voor hun toekomstige eigenaren. Onze garantie wordt versterkt door de 'Extra' huisdierverzekering van Petsecur, de hoogste beschikbare dekking. Het dekt niet alleen de gebruikelijke gezondheidsproblemen, maar biedt ook bescherming voor omstandigheden die elders vaak worden uitgesloten, wat zorgt voor extra zekerheid en gemoedsrust voor u als eigenaar. Dit betekent dat u verzekerd bent van uitgebreide zorg en ondersteuning, zelfs in de meest onvoorziene situaties, gedurende de eerste 12 maanden van het leven van uw pup.  


BANDIT, BOAZ & BELLA  

8 WEKEN


LEEFTIJD 2 WEKEN 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram