POMERANIAN RESIDENCE 
EXCLUSIVE POMERANIAN BREEDER 

Inclusief 12 Maanden Garantie !

NESTJE POMERANIANS / NEW LITTER POMERANIANS LITTER "A"


Pomeranian Residence Erkende Pomeriaan Fokker / Exclusive Pomeranian Breeder


Bij ons is op 28 Januari 2024 geboren een prachtig Nestje Pomeranians (3 Reutjes en 2 Teefjes). Ze groeien op binnen ons gezin en worden goed gesocialiseerd. Ze groeien mooi gestaag. Het gewicht neemt iedere dag toe...........


  • DSC_3919
  • DSC_3950
  • DSC_3953
  • DSC_3956
  • DSC_3960


Ze mogen met 8 a 9 weken verhuizen naar hun nieuwe familie met een Nederlands Europees dierenpaspoort, gechipt, volledig gevaccineerd (tot aan de leeftijd), en na een volledige medische check een gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts en 1 jaar lang de huisdierverzekering van PetSecur.  Ook zijn ze dan behandeld tegen vlooien en teken en hebben ze meerdere wormkuren gehad. Beide ouders zijn getest en patella vrij (testresultaat beide 0-0). De test resultaten kunnen ingezien worden.


NESTJE LETTER "A"

Teefje Ayla (gereserveerd)

Teefje Ayla (gereserveerd)

Kleur: Cream Sable

Over:

Teefje Aurora (gereserveerd)

Teefje Aurora (gereserveerd)

Kleur: Merle

Over Aurora is een mini Elite Merle teefje. Zeer klein maar wel erg bazig in het nestje.

Reutje Amadeo (gereserveerd)

Reutje Amadeo (gereserveerd)

Kleur: Orange Sable

Over:

Reutje Aurelio (gereserveerd)

Reutje Aurelio (gereserveerd)

Kleur: Orange Sable

Over: Aurelio is mini elite Bearface reutje. Zeer speels en aanhankelijk

Reutje Alessio (BESCHIKBAAR)

Reutje Alessio (BESCHIKBAAR)

Kleur: Cream sable

Over: Alessio is Elite bearface Reutje. Zeer speels en lief.

12 MAANDEN GARANTIE

Als gepassioneerde Pomeranian-fokkers begrijpen we de zorgen die eigenaren hebben bij het verwelkomen van een nieuwe pup in hun leven. Garanties spelen een cruciale rol in het verzekeren van gemoedsrust voor toekomstige eigenaren, maar niet alle garanties zijn gelijk. 


Garantie: 12 maanden gemoedsrust
Bij Pomeranian Residence gaan we verder dan alleen standaardgaranties. Terwijl veel andere fokkers en bemiddelaars slechts 6 maanden garantie bieden, strekken onze garantievoorwaarden zich uit over een volledige 12 maanden. Deze garantie wordt bepaald door de voorwaarden in de verzekering van Petsecur, een toonaangevende huisdierverzekeraar. Dit betekent dat we niet alleen dekking bieden voor erfelijke aandoeningen, maar ook voor alle andere onverwachte medische kosten gedurende het eerste levensjaar van uw pup.


Erfelijke aandoeningen en meer
Veel fokkers en bemiddelaars beperken hun garanties tot erfelijke aandoeningen, maar wij gaan verder. Bij Pomeranian Residence dekt ken we niet alleen erfelijke aandoeningen, maar ook alle andere medische kosten die kunnen ontstaan tijdens het eerste jaar van het leven van uw pup. Met onze uitgebreide garantie bent u volledig beschermd tegen onverwachte veterinaire kosten.


Transparantie en professionaliteit
Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op transparantie en professionaliteit. We begrijpen dat het hebben van een huisdier grote verantwoordelijkheden met zich meebrengt, en daarom streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze garantievoorwaarden zijn duidelijk geformuleerd en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.


Conclusie

Bij Pomeranian Residence geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg voor onze pups, zelfs nadat ze hun nieuwe thuis hebben gevonden. Onze uitgebreide garantievoorwaarden zijn ontworpen om u gemoedsrust te bieden en ervoor te zorgen dat uw pup de beste start in het leven krijgt. Kies voor Pomeranian Residence en geniet van de gemoedsrust die komt met onze toonaangevende garantievoorwaarden.LEEFTIJD 8 WEKEN

Alessio


Aurelio


LEEFTIJD 6,5 WEKEN


LEEFTIJD 6 WEKENLEEFTIJD 3 WEKEN


LEEFTIJD 0 WEKEN 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram